2777
2789
عنوان

دردودل🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 25 پست
قربونت برم مهربونم...  خیلی بددهنه و دست بزن داره خسیسه اصلا احترام و این چیزا حالیش نیس خیلی ...

ببین این اخلاقش رو ریشه یابی کن 

ارثی یا از چیزی ناراحته 

مثلا یکی میگفت شوهرش به خانواده ی مادریش رفته و بد اخلاق و بد دهنه ،کم طاقت، جنگ جنگو

من حتی زایمانمم زیر۱۸ سال بود 😂💔،   حالا ک شده الان که تو رندگی هسی صبر کن پس بیشتر از ...

من ۱۵دسالم بود ازدواج کردم ۱۶ سالگی بچه اوردم الان دحترم ۶ سالشه پسرم ۳ سالشه ،🥲مدرسه میره دخترم دلم برای اوناکبابه حتی اونارو هم میزنه اینقد شکسته شدم انگار ۴۰ سالمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این اخلاقش رو ریشه یابی کن  ارثی یا از چیزی ناراحته  مثلا یکی میگفت شوهرش به خانواد ...

اینم ب پدرشوهرم رفته همه ی برادرا یجورن اصلا زن معنی نداره عین ی برده رفتارمیکنن باهاش

اینم ب پدرشوهرم رفته همه ی برادرا یجورن اصلا زن معنی نداره عین ی برده رفتارمیکنن باهاش

شوهرت فقط یه آدم عصبیه یا خیلی معذرت میخوام رفتارش از بدجنسیشه؟ خودش از عمد اینکار رو میکنه یا اینکه دست خودش نیست اینجوری بار اومده 

من ۱۵دسالم بود ازدواج کردم ۱۶ سالگی بچه اوردم الان دحترم ۶ سالشه پسرم ۳ سالشه ،🥲مدرسه میره دخترم دل ...

دستش بشکنه الهی ، کارما بدیهاش ب ترو پس بده ایشالا ، 

منم ۱۵ ازدواج کردم ،الان پسرم مدرسه میرع

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
دلمم نمیاد بچه هامو بزارمو برم .... دعا کنید بمیرم حداقل اونجوری نمیگن مامانم مارو گزاشت و رفت پی خو ...

خدانکنه دختر

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁