2777
2789
عنوان

دردودل🥲

123 بازدید | 25 پست

خیلی دلم میخاد از این سنم بگذرم زودتر برم ب جلوو....

خیلی حالم بده فقط ۲۲ سالمه از دست شوهرم روانی شدم ...

دیگه نمیکشم اخلاقای گندشو کاش بمیره راحت شم از دستش هیشکی رو هم ندارم  باهاش درددل کنم و دردمو بگم بهش خیلی بدبختم خیلی انگار خدا منو نمیبینه اصن💔

کاش ی راهیی بود جز خودگشی زودتر میمیردم وقتی برا هیشکی مهم نیستم حتی خانوادم

الهی بمیرم 💔 

ببین صبور باش میگذره خب کم نیاریا

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگ

خیلی رفتارای مضخرف و غیر قابل تحملی داره ... ب همه چیزم گیر میده ن میزاره جایی برم ن باکسی دوست باشم عروسی میخایم بریم قبلش ی دعوای مفصل بعد راهیمون میکنه ... خرید میریم با دعوا و فحش برمیگردیم ... بددهنه دست بزنم داره خیلی عوضیه 

خیلی رفتارای مضخرف و غیر قابل تحملی داره ... ب همه چیزم گیر میده ن میزاره جایی برم ن باکسی دوست باشم ...

وای درک میکنم خب برین مشاور 

قبل ازدواج هم اینجوری بود

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
یکم برا ما بگو گلم ما گوش میدیم اگر هم شد راهنماییت کنیم 

قربونت برم مهربونم...

خیلی بددهنه و دست بزن داره خسیسه اصلا احترام و این چیزا حالیش نیس خیلی عذابم میده با رفتاراش و حرفاش هرچیم میخام بیخیال باشم نمیشه اصن

خیلی صبوری کردم ولی کم اوردم دیگه  واقعا کم اوردم سنم کم بود خانواده م دادنم ب این

من حتی زایمانمم زیر۱۸ سال بود 😂💔، 

حالا ک شده الان که تو رندگی هسی صبر کن پس بیشتر از اینا صبر کن کار دیگ ای نمیشه کرد 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
نقطه ضعفهاش چیه ،چی بیشتر عصبیش میکنه

سر همهههه چی گیر میده و بحث میکمه ی چیز خیلی کوچیک خیلیییی کوچیک حتی مثلا گم شدن ی چیز و اینقدرررر بزرگ میکنه تا به فحش و بحث برسه گدای بدبخته مثلا خیلیم پولداره ولی اصلا وضعی نداریم با خسیس بودنش بخدا

قربونت برم مهربونم...  خیلی بددهنه و دست بزن داره خسیسه اصلا احترام و این چیزا حالیش نیس خیلی ...

ببخیال باش چاره ایی نیست عزیزم