2777
2789

سلام من سطحم مبتدیه (درحد زبان مدرسه) دنبال پارتنر زبان میگردم که از سطح مبتدی و صفر هر روز شروع به خوندن زبان کنیم و وسطای آموزش پس نکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام زبان بخونم و صفرم

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂

نکنه شما همونی هستی ک ایتا گروه زدی؟

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
من هستممم... البته خودمم آموزش میدم اما دلم میخواد خیلیییی زبانم خوب شه در حد نیتیو

چ سطحی اموزش میدی؟

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
ویدیوهای یوتیوب  کتاب هم برای لغت و گرامر لازمه اما نمیدونم از چه منبعی استفاده کنم

کارتون زیر نویس خیلی خوبه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
نه عزیزم من نیستم  لینک گروهشون رو داری؟

نه بابا لف دادم 

کلا ۵نفر بودیم

قرارشد یه روز درمیون درحد نیم ساعت  باویس باهم درارتباط باشیم تو گروه

ولی همون خانم فقط روز اول بود بقیه هم همشون ساکت فقط من و یه نفر دیگ مشتاق بودیم

دیدم همه ساکت لف دادم

ایتا داری؟

بیا ی گروه دیگ بزنیم