2777
2789
عنوان

سیب زمینی پیاز!

91 بازدید | 13 پست

هاتون رو کجا میذارید که خونه رو خاکی نکنه؟

ظرفتون چجوریه!

بگید ایده بگیرم

🥲🥲🤍💚🌱اگه امکانش هست از جای سیب زمینی میازتون عکس بدید

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر ظرفشویی 

هر بار خونه رو جارو میزنم ،اونجارو جارو میگیرم

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

جا سیب زمینب پیازم ام دی افه بعد سبداش حصیرین وداخلش پارچه ایه 

هوای کافی بهشون میرسه؟خراب که نمیشن؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
پیاز تو سبده سب زمینی تو این توریها میشورم خشک شد میذارم اونجا

وقتی میشوری خراب نمیشن؟

زیر ظرفشویی  هر بار خونه رو جارو میزنم ،اونجارو جارو میگیرم

آره منم به ذهنم رسید

میذارم تو‌گاراژ خونه فق ب اندازه غذای روزانه میارم داخل

آهان ممنون

نه خراب نمیشه پارچه نخیه دیگه 

ممنونم🤍🌱

کنار کابینته.هرسه روز درمیون زیرشو جارو وطی میکشم

ام دی افه دوطبقه .پایه هاش فلزیه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
کنار کابینته.هرسه روز درمیون زیرشو جارو وطی میکشم ام دی افه دوطبقه .پایه هاش فلزیه.

آره میفهمم،پس همون،باید هربار جاروبرقی میکشم اونجارو هم بکشم،مرسی🍃🎈