2777
2789
عنوان

قدرت نه گفتن:)

169 بازدید | 25 پست

اقا خلاصه بگم...:/

یکی از بچه ها برا یه کاری رمزو جیمیلمو میخاد

منم دوس ندارم بهش بدم 

ولی تو رودروایسی موندم 

نمیدونم چیکار کنم 

نمیتونم بهش نه بگم :)

میتونید کمکم کنین:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بگو رمز شو یادم رفته

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

بگو رمزشو یادم رفته من خودم ۷  ۸ تا اکانت دارم چون رمزو یادم میره

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . صحبت از پژمردن یک برگ نیست / وای جنگل را بیابان میکنند دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میکنند / هیچ حیوانی به حیوانی نمیدارد روا آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند.... کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠

می‌دونه رمزم دارم.. نمیخوام دروغ بگم. میخام یاد بگیرم بتونم بگم نهه:)

بگو شرمنده فایل های شخصیم توشه

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . صحبت از پژمردن یک برگ نیست / وای جنگل را بیابان میکنند دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میکنند / هیچ حیوانی به حیوانی نمیدارد روا آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند.... کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠

یک جیمیل جدید درست کن بهش بده.  من برای دوستام جیمیل درست کردم.  به اسم خودشون.  او ...

نه اخه نمیشه . جیمیل وصله به اکانت گیمم 

برا همون میخاد 

وگرنه میشد یه اکانت دیگه بسازم 

می‌دونه رمزم دارم.. نمیخوام دروغ بگم. میخام یاد بگیرم بتونم بگم نهه:)

موندم چرا خودش جیمیل نمیسازه کار پنج دقیقه‌ست

نمیدونم چی بگم فقط همین به ذهنم رسید

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
موندم چرا خودش جیمیل نمیسازه کار پنج دقیقه‌ست نمیدونم چی بگم فقط همین به ذهنم رسید

جیمیلو برا اکانت گیمم میخواد 

تا جیمیل منو نداشته باشه نمیتونه بره تو اکانتم 

برا همینه 

وگرنه خودش جیمیل داره