2789
عنوان

قدرت نه گفتن:)

169 بازدید | 25 پست

اقا خلاصه بگم...:/

یکی از بچه ها برا یه کاری رمزو جیمیلمو میخاد

منم دوس ندارم بهش بدم 

ولی تو رودروایسی موندم 

نمیدونم چیکار کنم 

نمیتونم بهش نه بگم :)

میتونید کمکم کنین:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو رمز شو یادم رفته

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

بگو رمزشو یادم رفته من خودم ۷  ۸ تا اکانت دارم چون رمزو یادم میره

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

می‌دونه رمزم دارم.. نمیخوام دروغ بگم. میخام یاد بگیرم بتونم بگم نهه:)

بگو شرمنده فایل های شخصیم توشه

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

یک جیمیل جدید درست کن بهش بده.  من برای دوستام جیمیل درست کردم.  به اسم خودشون.  او ...

نه اخه نمیشه . جیمیل وصله به اکانت گیمم 

برا همون میخاد 

وگرنه میشد یه اکانت دیگه بسازم 

می‌دونه رمزم دارم.. نمیخوام دروغ بگم. میخام یاد بگیرم بتونم بگم نهه:)

موندم چرا خودش جیمیل نمیسازه کار پنج دقیقه‌ست

نمیدونم چی بگم فقط همین به ذهنم رسید

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
موندم چرا خودش جیمیل نمیسازه کار پنج دقیقه‌ست نمیدونم چی بگم فقط همین به ذهنم رسید

جیمیلو برا اکانت گیمم میخواد 

تا جیمیل منو نداشته باشه نمیتونه بره تو اکانتم 

برا همینه 

وگرنه خودش جیمیل داره