2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاور بهم گفت این بدترین کاره. گفت کارای روزمرتو بکن تمیز کاری و غذات به راه باشه، هر از گاهی هم خوش اخلاق بهش اطلاع بده اونکاری که کردی-داری میکنی داره اذیتم میکنه بیا حلش کنیم.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood

شام درست کن

می خوای قهر کنی نمی خوای اعتصاب غذا کنی که

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
قهر خونگی😂😂😁 برای خودت و بچت درست کن جلو شوهرت بشینین بخورین ب اون هم تعارف نزنین

بچه فردا بدعادت میشه 

انگار یحورایی غیر مستقیم مجوز بی احترامی ب پدرش رو بهش میده اینطوری

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

قهرکاربچه هاس ونتیجه ای هم نخواهی گرفت گلم ...شما همه ی کاراتو بکن مثه قبل فقط باهمسرسرسنگین باش ..ینی اون توجهی که همیشه نشون میدادی روکمرنگش کن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من اگر ناراحتم باشم.غذامو‌درست میکنم نه به خاطر بچه هام چون ناراحتی ما ربطی به روال عادی زندگی نداره.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست