2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گرایش چیه چیزی که میگن مهندسی برقه منظورتون فوق لیسانسه؟

من رشتم مهندسی برق هست گرایشم مخابرات 

مهندسی برق قدرت، الکترونیک، مخابرات، مهندسی پزشکی و.... اینا گرایش مهندسی برقه 

هرکدوم بازار کار خودشو داره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2298578

هرکسی اینده خودشو داره هردو برای هدفشون باید ب ی نسبت تلاش کنن و اگه همه پزشک بشن ب نظرت دنیا خیلی ی ...

نه من برای مقایسه بین دو نفر گفتم یکی میخواد انتخاب کنه ازم کمک گرفته

من خودم اصلا علاقه ای به رشته های ریاضی نداشتم اطلاعاتم کمه ولی بنظرم اکثرشون اینده خاصی ندارن به نس ...

چون اصلا ت مهندسی برق امیرکبیر و یا شریف از نزدیک ندیدی ک چ زندگی دارن  همه راحت میتونن با یکی دوتا مقاله پاشن برن معتبرترین دانشگاه ها یا شرکت ها کار کنن

چون اصلا ت مهندسی برق امیرکبیر و یا شریف از نزدیک ندیدی ک چ زندگی دارن   همه راحت میتونن با یک ...

مهمدسی مکانیک نخبه دیدم الان پول ماشینشم نداره مهندسی موشکم دیدم مشکل مالی داره ولی خب مهندسی برق نمد بعدم طرف بخواد ایران بمونه که معلوم نیست اره اگر برن خارج از کشور اوکیه

مهمدسی مکانیک نخبه دیدم الان پول ماشینشم نداره مهندسی موشکم دیدم مشکل مالی داره ولی خب مهندسی برق نم ...

من ایرانیشم دیدم 

ی چیزی همه چی ب درس نی ادم باید بعضی موقع ها خودش توان داشته باشه ورنه من خوذم دکتر تخصص غدد دیدم ک مامان باباش براش مطب گرفتن باز این یارو مشتری هم نمیتونه جدب کنه یا الان خیلی دکنرن اکثرن میان شهرکوچک تا مشتری داشته باشن کاشکی فقط ب یکی فوکس نکنیم