2777
2789
عنوان

شوهرم حاضر نیست برگزده خونه

1778 بازدید | 94 پست

چیکار کنم شوهرم قهرکرده از خونه رفته و تحت هیچ شرایطی هم برنمیگرده میگه ابرومو پیش همه بردی امروز گفت خاکتو سر من ک ۱۰سال بانو زندگی کردم 

چیکار کنم شوهرمو برگردونم ب زندگی 

زندگی مون خیلی خوب بود سر ی سو تفاهم من گفتم دوستم تو رو دیده که با ی خانمی شوهرمم گفت من صب تا شب دارم مث سگ کار میکنم ک تو اینجوری بگی بهم 

الان حتی حاضر نیست بچه امو ببینه اصلا ی خبری ام نمیگیره آزمون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهت ثابت شد ک حقیقت داشته یانه ؟؟چرا چیزی ک میشنوی باور کردی چ راس باشه چ دروغ تا با چشم خودت نمیدیدی نباید باور میکردی ...ابروش رو مگ پیش همه گعتی ؟؟؟وای مگ بهت ثابت شد 

خب بهت ثابت شد ک حقیقت داشته یانه ؟؟چرا چیزی ک میشنوی باور کردی چ راس باشه چ دروغ تا با چشم خودت نمی ...

بس ک احمقم الانم هرچی التماس میکنم بیا ی لحظه ببینمت اصلا نمیاد ی هفته اس از خونه قهر کرده رفته 

از تاپیکات خوندم که شوهرت قبلا هم خیانت کرده.به نظر من این آدم فقط دنبال بهونه بوده که شمارو بزارع ک ...

اینو خودمم میدونم فقط دونبال بهونه اس شوهرم 

ولی کلا کنارش بچه ام شاده الان بچم چند روزه تب کرده شوهرم انگار ن انگار میگه فقط بابامو میخوام

از تاپیکات خوندم که شوهرت قبلا هم خیانت کرده.به نظر من این آدم فقط دنبال بهونه بوده که شمارو بزارع ک ...

اگه قبلاً خیانت کرده مطمئن باش زیر سرش بلنده ....

بدنبال یه جرقه بوده که بره

دنبال بهوونه میگرده مگه حالا یه سد تفاهمی شده قرار نیست به هر حرفی زندگی به اینجا کشیده بشه مگر اینک ...

دقیقا همینه دنبال بهونه بود 

منم ازدواج دوممه روم سیاهه پیش بقیه فامیل چی بگم بخدا دارم دق میکنم 😭😭😭😭

زندگی نرمال و خوبی داشتیم دعا کن برام برگرده فقط

بس ک احمقم الانم هرچی التماس میکنم بیا ی لحظه ببینمت اصلا نمیاد ی هفته اس از خونه قهر کرده رفته  ...

اصلا بهش پیام زنگ نده ازاد بزار فکرش رو .... دعا کن استغفار کن از خدا طلب بخشش بخا مطمعن باش برمیگرده داره  طوری رفتار میکنه ک تو درس بشی .