2789

به نظرم میتونه کمکم برات اتفاق بیفته 

مثلا با دانشگاه رفتن یه سری از محدودیت ها برداشته میشه 

همیشه سعی کن رو شخصیتت کار کنی  چون هر چقدر کامل تر بشی  اونا هم انگار میتونن بهت اعتماد کنن 

کار خوب پیدا کن و به صورت پاره وقت بری 

بعد گواهینامه گرفتن و ماشین روندن و… 

آشپزی یاد بگیر. مهارت هایی که لازمه یه خانم یاد بگیره رو بلد باش 

و سعی کن طبق شرایطت کمکم پیش بری  هر چقدر مسیر برات باز شد تو طبق شرایطت جلو برو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم میتونه کمکم برات اتفاق بیفته  مثلا با دانشگاه رفتن یه سری از محدودیت ها برداشته میشه&n ...

دانشگاه میرم نزاشتن برم دولتی بم گفتن اگ دولتی هم قبول بشی نمیزارم ک بری آزاد میرم رشته ای ک میخونم آموزش ابتدایی من اینو دوس نداشتم ولی برای نماینده تو خونه نباشم تو سلطه خانواده نباشم رفتم سال بعدن خاستم کنکور بدم نزاشتن حتی بیرون رفت‌رفتن هم برای من محدود میکنن امروز ک رفتم دانشگاه یادم اومد برای یک کنفرانسی که مال درسم بود باید ارائه میدادم شمع نیاورم تاکسی گرفتم گفتم خودم میرم و سریع میام انگار دم مغازه پسرخالم منو دیده و مامانم گفته همون موقع مامانم اومد سراغم و گف فکر دانشگاه و از سرت بیرون کن با اینکه اونا منو فرستادن من علاقه ای نداشتم الانم ک میرم فقط ب جایی برسم و ازشون دور بشم ولی نمیدونم چرا خدا بام اینجوری میکنه