reyhhan مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3422 عنوان روتین پوستی 194 بازدید | 11 پست سلام خانومالطفا از روتین پوستی تون صحبت کنیدمن سرم ویتامین سی اریکه خریدم بت ضد آفتاب اریکهآبرسان عالی و کرم ضد لک شب و روزچه طور باید استفاده کنمو اینکه اریکه جنس خوبه یانه 1402/08/01 | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22068 انواع روتین رو امتحان کردم اخرش این شده روتینم صبح با اب خالی میشورم و شبم ابرسان میزنم همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
reyhhan مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3422 انواع روتین رو امتحان کردم اخرش این شده روتینم صبح با اب خالی میشورم و شبم ابرس ... عه یعنی جواب نداد هیچ روتینی؟؟
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22068 عه یعنی جواب نداد هیچ روتینی؟؟ من ماسک میزاشتم ضد جوش فوم شستشو مرطوب کننده و .... اما اثری نداشت شبا زینک میزنم صبح ها ابرسان با ای شست و شو میدم و با دستمال کاغذی اب صورتمو میگیرم ارایشمم با ژل شست و شو پاک میکنم وسلام زیاد پولتو خرج نکن همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
bshsvb عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 2429 من ماسک میزاشتم ضد جوش فوم شستشو مرطوب کننده و .... اما اثری نداشت شبا زینک میزنم صبح ... درسته که میگن کپسول ویتامین e هر شب یه دونه خالی کنی رو صورت صاف و یکدست میشه؟ پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22068 درسته که میگن کپسول ویتامین e هر شب یه دونه خالی کنی رو صورت صاف و یکدست میشه؟ برا من ک جواب نداد همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
bshsvb عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 2429 برا من ک جواب نداد هر شب یه دونه کپسول باز میکردید رو صورتتون قبل خواب؟ چند ساعت میزاشتید و قبل و بعدش چیکار میکردی؟ اگه تاثیر مثبت نداشت تاثیر منفی هم نداشته؟ پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22068 هر شب یه دونه کپسول باز میکردید رو صورتتون قبل خواب؟ چند ساعت میزاشتید و قبل و بعدش چیکار میکردی؟ اگ ... شبا بیشتر ابرسان میزدم صبح ها میزدمم ی روز در میون ولی اثری نداشت التهاب جوش هام بیشتر میشد چرکی میشدن همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
bshsvb عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 2429 شبا بیشتر ابرسان میزدم صبح ها میزدمم ی روز در میون ولی اثری نداشت التهاب جوش هام بیشتر ... مممممنومم از راهنماییت پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵
reyhhan مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3422 من ماسک میزاشتم ضد جوش فوم شستشو مرطوب کننده و .... اما اثری نداشت شبا زینک میزنم صبح ... میدونم که هیچ راهی جز نيدل کک و مک رو خوب نمیکنه بازم۴ میلیون ۱۵۰ با ویزیت دکتر پول همینارو دادم نمیدونم گفتم بعدا پشیمون نشم که به پوستم نرسیدم
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22068 میدونم که هیچ راهی جز نيدل کک و مک رو خوب نمیکنه بازم ۴ میلیون ۱۵۰ با ویزیت دکتر پول همینارو ... اوه چقد زیاد دادی کک و مک رو نمیدونم اما با همین روشی ک گفتم بهت جوش های پر التهاب دار و چرکی و سر سفیدمو شکر خدا تونستم از بین ببرم جای جوش هامم رفتن همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
reyhhan مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3422 اوه چقد زیاد دادی کک و مک رو نمیدونم اما با همین روشی ک گفتم بهت جوش های پر التهاب دار ... به خدا نمیدونم چیکار کنم کک و مک پر رنگ دارم ریز زیادکک و مک رو هیچ جوره نمیشه خوب کرد