2777
2789
عنوان

خواب ازدواج

97 بازدید | 7 پست

بچها دیشب خواب دیدم برام خواستگار اومده و میخان شوهرم  بدن سنتی بود پسرهم نمیشناختم تو برگه جهاز و مهریه اینام برام نوشته بودن خیلی استرس دارم از ازدواج میترسم تعبیرش چیه بنظرتون کسی بلده

فارغ التحصیل هاگوارتز

من چند وقت پیش خواب دیدم عقدمه و تو محضر هستیم دقیقا روز بعدش بیرون یه پسری از من خوشش اومد و اومد خواستگاری😐

اصلا برگام ریخته بودااا😂😂😂

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
من چند وقت پیش خواب دیدم عقدمه و تو محضر هستیم دقیقا روز بعدش بیرون یه پسری از من خوشش اومد و اومد خ ...

یا خدا تو خواب از شوهرت خوشت میومد؟؟ من زیاد بدلم نبود خیلی دپرسم و استرس دارم

فارغ التحصیل هاگوارتز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم با اینکه داماد رو تو خوابم میدیدم ولی نمیشناختمش. اما برای من تعبیرش شد خواستگاری. شاید برای شما هم یه خواستگاری در پیش باشه مثل من

یا خدا تو خواب از شوهرت خوشت میومد؟؟ من زیاد بدلم نبود خیلی دپرسم و استرس دارم

نه اصلا قیافش به دلم نبود تو خواب. اما پسری که اومد خواستگاریم خیلی به دلم نشست. خیلی خوش قیافه بود اما خب تفاهم نداشتیم جواب رد دادم.

استرس نداشته باش فقط یه خوابه که نهایتا تعبیرش میشه خواستگاری توی واقعیت

نه اصلا قیافش به دلم نبود تو خواب. اما پسری که اومد خواستگاریم خیلی به دلم نشست. خیلی خوش قیافه بود ...

تو خواب از پدرم بدم میومد که مثبت بهشون داده بود چون سنم داره بالا میره تا الانم ازدواج نکردم برا اینکه واقعا از طرفم خوشم بیاد ولی میترسم خواستگار بیاد اینا شوهرم میدن دیگه میگن بزاریم خودت سخت میگیری ۲۸سالمه

فارغ التحصیل هاگوارتز

تو خواب از پدرم بدم میومد که مثبت بهشون داده بود چون سنم داره بالا میره تا الانم ازدواج نکردم برا ای ...

عزیزم اگه تاحالا کلا از کسی خوشت نیومده این یه کم جای تامل داره. یه کم با خودت بشین فکر کن چون ممکنه یه کم دید فانتزی داشته باشی به آدم ایده آلت و یا اینکه ممکنه اون ملاکهایی که مد نظرت هست ملاک و معیار خودت نباشه واقعا وبیشتر ملاک و معیارهای خانواده باشه تا خودت. همه اینا رو بسنج که خدایی نکرده بیخودی فرصت هاتو از دست ندی.

خوش اومدن و به دل نشستن به تنهایی کافی نیست چند جلسه صحبت کن طرز فکر و شخصیتشو کنار چهره اش ببین شاید واقعا به دلت نشست.

منم ۲۷ سالمه. بابام فهمیده بود از پسره خوشم اومده منم رو نمیکردم جوابم منفیه. شناسنامه منو ورداشته بود نگاه میکرد هی میگفت تو که سنی نداری بخوای ازدواج کنی هی میخواست منصرفم کنه از ازدواج😂😂😂

عزیزم اگه تاحالا کلا از کسی خوشت نیومده این یه کم جای تامل داره. یه کم با خودت بشین فکر کن چون ممکنه ...

از خواستگارا سنتیم تا حالا خوشم نیومده وگرنه از کسایی خوشم اومده یا به توافق نرسیدیم یا اون منو نخاسته یا شرایطش نداشته

فارغ التحصیل هاگوارتز