2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید 🥺🥺🥺🥺💔

80 بازدید | 6 پست

از وقتی مریض شدم نمی‌دونم کروناس چیه تا الان که خوب شدم یعنی دقیقاًااا بعد از دو هفته ...نسبت به قبل بهترم میتونم بخونم اما کنترل تمرکز واقعن برام خیلی سخته 

سرچ کردم توی گوگل نوشته عوارضش ۲۰درصد تمرکز کاهش پیدا می‌کنه🥺💔💔توروخدا بهم بگید چیکار کنم

بخدا دارم عذاب میکشم بیشتر از بقیه میخونم وکمتر از بقیه میگیرم چشام کور شدن هیچ نخوابیدم این چند روزی

کندر قهوه بخور 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه دکتری برم چی بگم؟؟

متخصص برو بگو این مریضی و گرفتم اینجوری شدم 

من خودمم ی مدت هیچی تمرکز نداشتم ولی خب مریض نشره بودم قبلش بعد ی مدت خوب شد 

شایدم ربطی به مریض شدنت نداره شاید ی مشکلی داری که فکرتو درگیر خودش کرده نمیذاره تمرکز کنی

متخصص برو بگو این مریضی و گرفتم اینجوری شدم  من خودمم ی مدت هیچی تمرکز نداشتم ولی خب مریض نشره ...

مشکل که اره دارم ولی اصلا بهش فکر نمیکنم وبرام مهم نیست فقط نمی‌دونم چیکار کنم تمرکزم برگرده

امکان داره بخاطر بیخوابی باشه ؟ چون ۴صبح بلند میشم برا خوندن ...ظهر هم یکساعت میخوابم شبها هم ساعت ۱۲

مشکل که اره دارم ولی اصلا بهش فکر نمیکنم وبرام مهم نیست فقط نمی‌دونم چیکار کنم تمرکزم برگرده امکان ...

خب آره دیگه خواب مهم ترین چیزه مغزت اینجوری نمیتونه استراحت کنه 

کنکوری هستی؟