2777
2789

بنطرم اپراتور لیزر. چون خیلی این رورا همه میرن کارش زیادتر و بهتره

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به خودت داره...جفتشو زود یاد میگیری...برو جایی که درامدش بیشتره و خودت بیشتر تمایل داری بهش

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
درامد کافی نت و‌زده ۶ تومن

اپراتور لیزر‌ چقدره؟

اگر درامد زیاد می‌خوای ناخن و مژه و لاین رنگ مو خیلی درامد زیاد داره. مخصوصا دوتا اولی یادگیریشم سریع هست می‌تونی اگر الان پول تو دستت نیست بری یا کافی نت یا یجا کار کنی با پولش بری اموزش ببینی

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
اپراتور لیزر‌ چقدره؟ اگر درامد زیاد می‌خوای ناخن و مژه و لاین رنگ مو خیلی درامد زیاد داره. مخصوصا د ...

کجا بریم برا اموزش من مژه دوس دارم برم میترسم نتونممم به درامد برسم ینی کار پیدا کنم

کجا بریم برا اموزش من مژه دوس دارم برم میترسم نتونممم به درامد برسم ینی کار پیدا کنم

نه اتفاقا مژه خیلی خوبه درامدش. من دوستم رفته و الان خیلی راضیه. دوستم رفت پیش یه مژه‌کار تو آرایگشاه یاد گرفت. خیلی از مژه‌کارها اموزشم میدن. ولی درآمد ناخن از مژه بیشتره. 

اعتماد ب نفس ندارم میترسم برم کار 

از چی میترسی؟
به مزایاس شاغل شدن فکر کن...
و اینکه میتونی از نظر مالی مستقل شی
ترس نداره که...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چقد میگیرن برا اموزش؟ اگه همه زدن مژه کار با مشتری میخان فقط

حضوری برید قبول می‌کنن کسی از پول بدش نمیاد. والا تو شخر بزرگ دوست من رفت تو یه سالن بزرگ یاد گرفت ۶تومن ازش گرفت.