2777
2789
عنوان

ورم نوک سینه

206 بازدید | 7 پست

یک طرف نوک سینم بدجور ورم کرده طوری انکار نوک سینم کج شده.. خیلی هم درد میکنه. بچه ۱۵ماهه هم شیر میدم دیگه قوز بالا قوز ! کسی تجربه ای نداره؟ چه دکتری باید برم؟؟ زنان؟؟

زخم شده احتمالا

منم بعضی وقتا همینجور میشه قرمز و درد میکنه بعد دو سه روز خوب میشه، منم بچه شیر میدم

ولی اگه شما بیشتر طول کشید برو دکتر زنان

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زخم شده احتمالا منم بعضی وقتا همینجور میشه قرمز و درد میکنه بعد دو سه روز خوب میشه، منم بچه شیر مید ...

اخه هیچ اثری از زخم نیس. دهن بچمم برفک نداره. نمیدونم چرا اینجوری شده موقع شیر دادم جونم درمیاد😫

چه دارویی داد بهتون؟خب ینی هیچ درمانی نداره؟😫

پمادشقاق سینه وپماد موپیروسین و قرص کلوکزاسیلین 

چون شیر میخوره دارو که میزنم فایده نداره..من از ترس سونو سینه هم انجام دادم..ولی دردش میزنه تو کل سینه م

مجبورم برم یه دکتر دیگه..خیلی اذیتم

شما هم دردش به کل سینه ت میزنه؟

پمادشقاق سینه وپماد موپیروسین و قرص کلوکزاسیلین  چون شیر میخوره دارو که میزنم فایده نداره..من ...

اره انگار سینم پر از شیر شده یه جوریه دردش.. والا منم ترسیدم نکنه سرطان باشه😵‍💫 مامانم میگه منم همینجوری شدم خودش خوب شده ولی دردش طاقت فرساعه..

اره انگار سینم پر از شیر شده یه جوریه دردش.. والا منم ترسیدم نکنه سرطان باشه😵‍💫 مامانم میگه منم هم ...

اره منم همین طوری شدم یه طرف سینه م انگار سنگ شده بود و شیر توش بود با اینکه بچم شیر میخورد..دکتر گفت باید مرتب بهش شیر بدی نزاری شیر بمونه تو سینه ت،نه خدا نکنه چیزی نیست از عوارض شیردهیه..رو بچه اولم اصلا اینجوری نشده بودم...ولی نمیدونم کی خوب میشه دیگه ..هرچی بیشتر میگذره نگران میشم اخه اصلا خوب نشده خسته شدم😫