2777
2789
عنوان

برم دعوا یا نه؟😬😬😂

185 بازدید | 18 پست

یه خواهر ۶ساله دارم کلاس اوله دیروز تو مدرسه دستش میخوره به یه بچه بعدم معذرت خواهی میکنه

بچهه میره به معاون میگه

معاونشون میاد جلوی همه کلی دعواش میکنه

خواهرمم ترسیده بود بعدم امروز میگفت خجالت میکشم برم همه دورم جمع شده بودن😡😡😡

الان برم مدرسشون دعوا؟؟؟

اینم بگم مدرسه غیر انتفاعیه همونقدر شهریه میگیرن بایدم رفتارشون با مدرسه دولتی فرق کنه

اره من باشم میرم 

چون بهم قبلا ظلم شده و حسرت میخورم که چرا اون معلمای عوضی بی خانواده رو ادب نکردم

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره من باشم میرم  چون بهم قبلا ظلم شده و حسرت میخورم که چرا اون معلمای عوضی بی خانواده رو ادب ...

مفاونشون هم اخلاقش تنده هم چهرش خشن

خواهرم دیشب از ترس نمیتونست بخوابه

بی تقصیر هم بوده بچه

وای وای من تو مدرسه غیر دولتی کار میکنم انقدر بچه هارو لوس کردنننننن نمیشه یه دست زد بهشون یه کلاسشونو عوض کردم گفتن با بچه های ما بدرفتاری کردی

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
مطمئنی دستش خورده؟ شاید یه کم محکمتر از دستش خوردن بوده ها🤣 اگه مطمئنی برو دلیلشونو بپرس

ارههه اصلا دروغ نمیگه بچه

بعدم اگر عمدی هم بوده باید با ملایمت صحبت میکرده نه اینقدر خشن

وای وای من تو مدرسه غیر دولتی کار میکنم انقدر بچه هارو لوس کردنننننن نمیشه یه دست زد بهشون یه کلاسشو ...

بچه ای که خانوادش تا الان از گل نازک تر بهش نگفتن

غریبه اصلا حق نداره صداشو بالا ببره به نظرم😄

اگر آروم تذکر داده بود اشکالی نداشت

ولی خواهرم میگفت هرچقدر براش توضیح میدادم گوش نمیداده فقط داد میزده

ارههه اصلا دروغ نمیگه بچه بعدم اگر عمدی هم بوده باید با ملایمت صحبت میکرده نه اینقدر خشن

اره حق داری برو ولی دعوا راه ننداز اول با ملایمت بپرس اگه دیدی پررویی در اورد تیکه پاره اش کن...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
اره حق داری برو ولی دعوا راه ننداز اول با ملایمت بپرس اگه دیدی پررویی در اورد تیکه پاره اش کن...

اینقدر روی خواهرم حساسممم

بعید میدونم بتونم جلوی خودمو بگیرم

غرور بچه رو شکسته فقط اگر گردنشو بشکنم آروم میشممممم😁😂

بچه ای که خانوادش تا الان از گل نازک تر بهش نگفتن غریبه اصلا حق نداره صداشو بالا ببره به نظرم😄 ...

بچه اومده اونجا درس یاد بگیره نه اینکه بیتربیت تر و بیسواد و لوس بار بیاد به خاطر پول نباید بزاری هرکارییییی میخوان بکنن 

من راجب خواهر شما نظری ندارم چون ما اونجا نبودیم اما اگه خواهرت ترسیده همراهش برو دل گرم باشه

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
اینقدر روی خواهرم حساسممم بعید میدونم بتونم جلوی خودمو بگیرم غرور بچه رو شکسته فقط اگر گردنشو بشکن ...

منم خیلی رو داداشم حساس بودم...کوچولو بود یکی از هم کلاسیاش اذیتش کرده بود رفتم پدرشو در آوردم😄🤣 الان همون پسر کوچولو رفته یه شهر دیگه اقا مهندس بشه برگرده 🥺🥲

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
بچه اومده اونجا درس یاد بگیره نه اینکه بیتربیت تر و بیسواد و لوس بار بیاد به خاطر پول نباید بزاری هر ...

اره اتفاقا چون خیلی ترسیده بود و شبم نمیتونست بخوابه از ترس میخوام برم

چون قبلا شنیده بودم این مدرسه رفتارشون مشکل داره فقط چون از لحاظ درسی خیلی خوبه گذاشتیمش اینجا

بعدم معاونشون واقعا وحشیه چند بار مادرا ازش رفتار نامناسب دیدن🤦🏻‍♀️

منم خیلی رو داداشم حساس بودم...کوچولو بود یکی از هم کلاسیاش اذیتش کرده بود رفتم پدرشو در آوردم😄🤣 ا ...

آخی🥺ان شاء الله موفق باشه

ببین من حاضرم خار تو چشمم بره ولی تو دست خواهرم نه

خیییلی دوسش دارممممم🥺🥺❤