2777
2789

به نظرم تنها عیبش هم سن بودنتونه اینکه زود بغض میکنه نشونه علاقشه و چون رمانتیکه این ویژگی اخلاقیشه.و عشق و علاقه به همسر مهمترین فاکتور برای ازدواجه ولی بعید میدونم شما به اندازه ایشون عاشق باشید آهان یه عیب دیگه هم که به ذهنم رسید اینه که شما درون گرایی و ایشون برون گرا پس طبیعیه به اختلاف بخورید

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به نظرم تنها عیبش هم سن بودنتونه اینکه زود بغض میکنه نشونه علاقشه و چون رمانتیکه این ویژگی اخلاقیشه. ...

درسته فک میکنم خوب نبست که هم سنیم البته هم چهره و هم بطور کلی نسبت ب اغلب هم سنا پخته تره 

البته هر دو درون گراییم و من وقتی پیش همیم حتی پرحرف ترم

تینا tt

درسته فک میکنم خوب نبست که هم سنیم البته هم چهره و هم بطور کلی نسبت ب اغلب هم سنا پخته تره  ال ...

پس چرا ایشون  احساساتش رو مثل بغض و خشم رو بیرون میریزه و شما این رو بچه بازی میدونی 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
بنظرمن رفتاراش بدنیست و طبیعی یعنی همه آدمها بدی وخوبی دارن خیانت و دروغگویی و دهن بینی و نادیده گر ...

منخورم از رومانتیک روحیه‌ی لطیفه ولی معیار من مردونگیه 

بنظرتون ادم حامی ای هست ؟ میشه روش حساب کرد تو سختی؟

تینا tt

پس چرا ایشون  احساساتش رو مثل بغض و خشم رو بیرون میریزه و شما این رو بچه بازی میدونی

وقتی هنوز نمیشناختمش اصلا فکر نمیکردم اینجور یباشخ....از دور پخته بنطر میاد و کاراش تو اجتماع ولی هیچ وقت فک نمیکردم اینقدر راحت گریه کنه...

تینا tt

تک بچه...  البته خیلی حامیه خیلی جاها ولی گاهی جاهای دیگه....

پس به خاطر اینه لوسه خیلی سخته اینجوری 

حتما باهاش مشاوره برو که یه سری از اخلاقای بدشو ترک کنه اینجوری بهت اسیب میزنه

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
حس میکنم خودت مشکل داری. ینی چی حالم بد میشه رمانتیکه فلان‌ مشکلی نمیبینم تو پسره

چه مشکلی ؟ 

منظورم از رومانتیک روحیه‌ی لطیفه که گریه کنه و ... ولی تو عمل... 

تو نظر تو ادم لوسیه  ؟ یا وابسته که نتونه حامی و پشتیبان باشه ؟  

تینا tt

بنطرت نمیتونه حامی و پشتیان باشه در اینده تو سختیا ؟ 

نمیشه اینجوری قضاوت کرد باید حتما مشاوره بری 

اما فردیکه لوس باشه یا وابستگی شدید به مادرش داشته باشه و .... مناسب ازدواج نیست انگار هنوز به بلوغ ازدواج نرسیده

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
منخورم از رومانتیک روحیه‌ی لطیفه ولی معیار من مردونگیه  بنظرتون ادم حامی ای هست ؟ میشه روش حسا ...

همسرمنم زود گریش درمیاد زودم عصبانی میشه

ولی این احساسات هرفردی و دلیل بر بدی ادمها نیست

من خودم بشدت حساسم ولی سخت گریه میکنم و بغض خفم میکنه 

حتما مشاوره برید اینطوری نمیشه درمورد زندگی تصمیم گرف یکی دوروز که نیست یک عمر زندگیه.

چون تک فرزند دهن بینی و دخالت خانواده و مامانی بودن و....توشون بیشتر ولی دلیل نمیشه همه مثل هم باشن

همسرمنم زود گریش درمیاد زودم عصبانی میشه ولی این احساسات هرفردی و دلیل بر بدی ادمها نیست من خودم ب ...

همسرتون تونسته حامی و پشتیبان باشه ؟ بابت ویژگیای اخلاقی ای که گفتین

راستش به مادرش اصلا وابسته نیست ولی این قضیه ی اینکه لوس نباشه و واقعا مرد زندگی باشه برام خیلی مهمه

تینا tt