2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا از بدیاش گفتی ولی خوبیاش فقط دوست داشتن و رمانتیک بودنش بود خوبی نداشت 

تو زندگی دوست داشتن از بین میره کی اهل زندگی کردن و خوب چرخوندن زندگیه برای ازدواج میمونه چون زندگی یه چالشه هر روز برات یه مشکل درست میشه کی میتونه تو همه مشکلات سر بلند بیرون بیاد و با درایت باشه منطق و قلبش باهم کار کنه پشت و پناهت باشه اهل کار باشه جنم داشته باشه عصبی شدن واسه این چیزای کوچیک قبل از ازدواج که اعصابم خورد شد گوشیو پرت کردم شش تومن ضرر زدم ال کردم بل کردم بعد از ازدواج میشه دست بلند کردن رو زن میشه هر روز قهر کردن و پای خانواده رو وسط کشیدن باید بیشتر بزرگ بشه هنوز به درد ازدواج نمیخوره

نظر من بود 

والا از بدیاش گفتی ولی خوبیاش فقط دوست داشتن و رمانتیک بودنش بود خوبی نداشت  تو زندگی دوست داش ...

البته از مثبتاش با اینکه دانشجوییم پول در میاره خودش و حامیه 

تینا tt

خودم خیلی سرد شدم بهش واقعا بدم اومده ازش چند وقته 

بد اومدم نداره چرا بدت بیاد آدم بدی نیست ولی بدرد ازدواج نمیخوره فردا با شما دعواش بشه( تازه عواهای بعد از ازدواج با قبلش زمین تا آسمون فرق داره و من خودم تجربه داشتم )میخواد چکار کنه یا گریه یا عصبی بشه چیز بشکونه شما رو بزنه حتی به بهانه دوست داشتم که زدم داد بزنه و چون نمیتونه حلش کنه حتما به خانواده ها کشیده میشه بدت نیاد ازش ولی بدرد ازدواج نمیخوره شما خودت چند سالته سن مناسب برای ازدواج دختر بالای بیست و دو بنظر من خوبه تازه بیست و دو تا خواستگار بیاد تا عقد کنن و تو عقد همو بشناسن بازم یکی دو سال طول میکشه ولی تو بیست و دو به بالاتر که بهتر آدمها دیگه فقط با قلبشون و چشم بسته ازدواج نمیکنن یه خورده احساساتشون فروکش کرده عاقلتر نگاه میکنن به قضایا

الان فقط دلت براش میسوزه ک تمومش نمیکنی دوسشم نداری این برداشت من ببود از حرفات اگه درست برداشت ک ...

😭😭😭

خیلی سخته بای خودم همچین کاری ... خیلی دوران خوبی داشتیم خیلی به هم کمک کردیم تو خیلی چیزا و ... 

تینا tt

چطوری اخه...؟ بنظرت چجور ادمیه؟ 

ببین عزیزم ماکه اونوندیدیم که بگیم خوبه یابده فقط اینومیدونم که نبایداحساساتی بشی وبه خاطراینکه مدتی هست باهاشی بخوای حتمابهش جواب بله بدی خوب خوب بشناسش ببین معیارای شماوخانوادتوداره اخلاقش چطوره عصبی نباشه مردم دارباشه ازپس خرج زندگی بربیادومسئولیت پذیرباشه چشم پاک وصادق باشه اهل مصرف کردن یه چیزایی نباشه

ببین عزیزم ماکه اونوندیدیم که بگیم خوبه یابده فقط اینومیدونم که نبایداحساساتی بشی وبه خاطراینکه مدتی ...

از بین اینایی که گفتی همشو داره 

چیزی که خیلی سردم میکنه نسبت بهش این اخلاقای لوس و منفعلانشه بعد در کنارش وقتی ادعا میکنه واقعا بدم میاد.... یا بخاطر یه دعوا کلی ضرر کرده ...(البته این کاری ک میکنه ربطی ب رشتمون نداره میخواد کمک هزینه باشه که البته اینم من بهش گفتم ...)

تینا tt

خودم خیلی سرد شدم بهش واقعا بدم اومده ازش چند وقته 

بنظرمن رفتاراش بدنیست و طبیعی یعنی همه آدمها بدی وخوبی دارن

خیانت و دروغگویی و دهن بینی و نادیده گرفتن و خسیسی و بی احساس بودن و دست بزن داشتن واعتیاد بنظر من مهمترین چیزهاست وبقیه موارد طبیعیه.

احساسم اینه خودت ازش بدت اومده و دنبال تایید هستید ولی اگر دوسش داری یکم جلوتر برو بهتر تصمیم بگیر

مثلا خیلی هادوست دارن شوهرشون رمانتیک باشه ولی شما دوست نداری درنهایت زندگی خودت و نمیشه یک نسخه برای همه پیچید

امیدوارم هرچی خیربراتون پیش بیاد