2777
2789
عنوان

واژینال عسل در دوران اقدام

301 بازدید | 6 پست

من این ماه اقدام کردم به بارداری بعد چند روز عفونت قارچی  شدید و خارش شدید گرفتم 

اشکال داره عسل واژینال کنم ؟ خیلی خارش دارم نمیتونم تحمل کنم 🥲

به نظرتون اگر اقدامم نتیجه داده باشه برای نطفه خطرداره ؟ یا باعث سقط میشه ؟ 

دکتر برو

من شنیدم عفونت باشه لقاح تشکیل نمیشه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بعد از تخمک گذاری قطع کن و انجام نده     البته گاهی وقتا تخمک گذاری تو موارد نادر بلافاصله بعد از پاک شدن از پریودی هست 

بنظرم بهتره با پزشک مشورت کنی 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از تخمک گذاری قطع کن و انجام نده     البته گاهی وقتا تخمک گذاری تو موارد نادر بلافاصله ...

من روز اول پریودم سونو واژینال شدم فولیکول ۱۲ داشتم یعنی مال سیکل قبله این فولیکول یا مال این سیکله

منم این ماه بلافاصله بعد پاکی تخمک گذاری داشتم باورم نمیشد

برا خود منم اتفاق افتاد 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من روز اول پریودم سونو واژینال شدم فولیکول ۱۲ داشتم یعنی مال سیکل قبله این فولیکول یا مال این سیکله

آبجی اینو نمیدونم    ولی خودم یبار تخمک گذاریم بلافاصله بعد از پاکی بود    یبار هم دوسه روز قبل از موعد بود   یعنی کلا علم رو شکست داد