2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتر اصحاب یمین چطوره؟!

اون بینی خوکی در میاره 

ایه شمس الدینی هم میگن میده دانشجو گند میزنه

دکتر کریمی میگن خوبه صفری میگن خوبه ولی از من میشنوی کرمون عمل نکن من برگردم قطعا قطعا میرم پیش نیلوفرتاری یا دشتی یا یگانه لطفی

سلام من پیش دکتر محمد صالحی عمل کردم خیلی راضیم. بعد از من خواهر شوهرمم همونجا عمل کرد اونم خیلی راضی بود. چون سوراخهای بینیمون بزرگ نبود و آقای دکتر روششون بسته است هیچ برشی از بیرون ندارم و جالب اینکه هیچ دردی نداشتم، هیچی. بهم گفته بودن تکنیششون بی درده ولی باز خیلی باورم نمیشد در حدی درد نداشتم که روز سوم بعد از عملم بیست نفر دست تنها شام مهمون دادم و خوب خوب بودم

سلام 

پیش دکترگدری عمل کردم بسیارحرفه ای وخوش اخلاقن توی انتخابشون شک نکنید 

برای تعویض چسب وماساژ منشیشون حتی توی تعطیلات توی مطب حضورداشتن که این خیلی ازاسترس بعدعمل منوکم کرد 

هیچکس برو نیلوفرتاری زاهدانمن دماغ های گدری دیدم اصلا ی افتضاااح بود ک.نگم پیش فانی ملکی هم نرو اصلا ...

سلام عزیزم من کرمانم بیماران عمل بینی  دکتر گدری مشکلشون چیه مشکل تنفسی دارند یا ظاهری دقیقا چه مشکلی دارند میخوام نوبت عمل بگیرم چکار کنم پیش کی برم تو کرمان کسی سراغ ندارید؟

هیچکس برو نیلوفرتاری زاهدانمن دماغ های گدری دیدم اصلا ی افتضاااح بود ک.نگم پیش فانی ملکی هم نرو اصلا ...

سلام عزیزم من کرمانم بیماران عمل بینی  دکتر گدری مشکلشون چیه مشکل تنفسی دارند یا ظاهری دقیقا چه مشکلی دارند میخوام نوبت عمل بگیرم چکار کنم پیش کی برم تو کرمان کسی سراغ ندارید؟

اون بینی خوکی در میاره ایه شمس الدینی هم میگن میده دانشجو گند میزنهدکتر کریمی میگن خوبه صفری میگن خو ...

سلام من میخوام پیش گدری وقت عمل بگیرم به نظرتون کارش چطوره خوبه؟ 

دکتر خوب تو کرمان سراغ ندارین

شما پیش کی عمل کردین چرا ناراضی هستید مشکلتون چیه

سلام من میخوام پیش گدری وقت عمل بگیرم به نظرتون کارش چطوره خوبه؟ دکتر خوب تو کرمان سراغ ندارینشما پی ...

گدری ک به درد نمیخوره چیز قشنگ اصلا در نمیاره

کلا عمل توی کرمون اشتباهه ادم پول میده بره تهران

یا یه دکتر درست و حسابی 

گدری ک به درد نمیخوره چیز قشنگ اصلا در نمیارهکلا عمل توی کرمون اشتباهه ادم پول میده بره تهرانیا یه د ...

به نظرتون پیش کی برم تو تهران کارشون خوب باشه ؟ کارای گدری مشکلشون چیه دقیقا چجوری در میاره اکثرا با چسب بودن به ظاهر خوب میومدن چجوری بیماران یک سال یا چند سال بعدشدن پیدا کنم 

منشیش می گفت که تهران هم عمل می کنه گدری هم تهران هم کرمان 

به نظرتون پیش کی برم تو تهران کارشون خوب باشه ؟ کارای گدری مشکلشون چیه دقیقا چجوری در میاره اکثرا با ...

چسب ک اصلا معنایی نداره تا 6 ماه بعدم معلوم نیست چیه حتی

من دیدم کج و کوله بودن