2777
2789

کتاب زمین شناسی جامع و دوازده ازمون طرح نو زمین شناسی قلم چی  رو کسی داشته ؟؟

خوبه؟

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

اینجا فقط خواهر شوهرا و عروسان

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوازدهمی؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

قربونت سوالاتو از سایت انجمن کنکور بپرس اونجا خیلی خوبه اینجا جنبه درسی نداره زیاد

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

برو کتابفروشی یه نگاهی به کتاب‌های زمین بنداز ببین کدومش واسه تو مناسب‌تره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
قربونت سوالاتو از سایت انجمن کنکور بپرس اونجا خیلی خوبه اینجا جنبه درسی نداره زیاد

اونجا کسی جواب نمیده

من که پرسیدم هیچی به هیچی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تو کتابفروشیا ک بپرسی بهت میگن گلم ولی الان کتابای بهتری اومده 

بله 

ولی فعلا از قلم چی سفارش دادم 

حالا تا کنکورم یکی دیگه میگیرم 

عه 

نشنیده بودم تاحالا اسمشو 

ممنون🤍

اونجا کسی جواب نمیده من که پرسیدم هیچی به هیچی

میتونی سوالتو سرچ کنی داخل سایتش بقیه که بهشون جواب داده شده میاد بالا تاپیکاشون 

نمیدونم من تا حالا خودم چیزی نپرسیده بودم ولی سایتش خوب بود دیدم

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

عه  نشنیده بودم تاحالا اسمشو  ممنون🤍

خواهش عزیزم ،انشالا موفق بشی 

اینجا سایت کنکوریا نیست که عزیزم بعدم کنکوری درس خون تو سایت نیست سرش تو کتاب و درسه به جای گوشی و ن ...

سایت مادرشوهر خواهرشوهر و انواع دعا ها برای کارای مختلف هم نیست 🙂

منم فقط برای سوال میام اینجا ، وگرنه نه اینجا خیلی جای جالبیه و نه من بیکارم