2777
2789
عنوان

قصه شب.... 😴بخون و بخواب...

113 بازدید | 3 پست

قهرمان قصه ما یه نگاه به ساعت گوشیش انداخت 

و گفت:

وااااااااااااااای..... الان دیگه وقت خوابه😵😵پس چرا من باید بیدار باشم.....

یاد شبایی افتاد که  به جای اینکه بخوابه و استراحت کنه،تا صبح تو فضای مجازی می چرخید. و آخرش هم دید  بهش چیزی  که ندادن هیچ... کلی هم  این دیر خوابیدنا به ضررش تموم شده...

یه لحظه به برنامه فرداش فکر کرد

و باخودش گفت:

اگه الان بخوابم،فردا راحت تر از خواب بیدار میشم. به علاوه اینکه چشمای نازنینم خسته و پف آلود نمیشن. پوستم هم سالمتر میمونه. اعصابم بهم نمیریزه... سر درد نمیگیرم... تو محل کار و دانشگاه سر حال ترم .. و و و ...

.

.

.پس تصمیم گرفت بدون اینکه مقاومت کنه.. گوشیو بذاره کنار و از خواب شبانگاهی لذت ببره‌..

و این جوری شد که دیگه هیچکدوم از نی نی سایتیا   قهرمان قصه ما رو از ۱۲ شب به بعد آنلاین  ندیدن و قهرمان ما  به یک  سحرخیر  ورزشکار تبدیل شد و کم کم زندگیش نظم و انظباط پیدا کرد...😍😇

😂😂👌👍

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین به این فرهنگ سازی و نصیحت غیرمستقیم ..عالی بود 👌👌امیدوارم تاثیرگزارهم باشه 😁🤌🤌

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..