2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد حق میدم بهتون

بعضی عروسا سیاست با بدجنسی عوضی گرفتن کلا

بیشتر بدجنسن تا با سیاست ...کلا حتی اگه خانواده سوهر خوبی هم داشته باشن نمیدونم چ مرضی دارن که میخوان شوهرشونو از خانوادش دور کنن

بابا بتوچه....یه عمر یکی دیگه نونشو داده یکی دیگه با هزار تا زحمت بزرگش کرده تو چی میگی این وسط

البته به این موضوعم باید توجه داشت که پسری که با معرفته و قدردانه بعد ازدواجش هم از پدرو مادرش یادش نمیره چون  پسری که بامعرفته زنش که هیچی هیچ احوی نمیتونه جلوشو بگیره

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  

می‌دونی مشکل چیه . اینکه مشغله ها زیاد شده واقعا وقت برای آقایون محدوده همش سرکارن حالا مادر شوهر فکر می‌کنه عروس نمیزاره پسرش بره پیشش 

مثل خود من شوهرم تا دیر وقت سر کاره من خودم به زور میبینمش حالا تقصیر منه فقط جمعه می‌تونه به مادرش سر بزنه؟ نه ولی مادرشوهرم همه رو سر من خراب میکنه

من یک ماه بود زایمان کرده بودم پسرم هم همون روز ختنه کرده بودم و کسی هم پیشم نبود. مادرشوهرم مهمون داشت شوهرم گفت امروز بچه رو ختنه کردیم خیلی اذیته نمی تونیم بیایم مادرشوهرم هم جنگ راه انداخت و دعوا که خودت بیا. چرا خودت نمیای

اگر ميخاي رابطت با پسرت خوب بمونه هواي عروستو داشته باش سعي كن عروستو مثل دخترت بدوني و مثل دختر خودت حتي با كلمات محبت آميز بيشتري نسبت به بچه هات صداش بزني كه باهات گرم بگيرن و دورت جمع بشن

اگر ميخاي رابطت با پسرت خوب بمونه هواي عروستو داشته باش سعي كن عروستو مثل دخترت بدوني و مثل دختر خود ...

والا اکثر عروسا دختر ک سهله دشمن هم نمیشه حسابشون کرد یه مشت عقده ای دردمند که اوار شدن سر پسر مردم

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
من تازه مادر شوهر شدم ولی پسرم هفته ای یه روز میاد دیدنم

هر روز هفته که نمیتونه بیاد پیش شما، کار و زندگی داره الان مسئولیت یه زندگی رو دوششه، باید کار کنه پول پس اندازه کنه، تا حالا برای شما بوده پیش شما بوده الان نوبت زنشه یه روز دو روزم اونو ببره بیرون

والا اکثر عروسا دختر ک سهله دشمن هم نمیشه حسابشون کرد یه مشت عقده ای دردمند که اوار شدن سر پسر مردم

باورت ميشه كه من دختري رو كه ميشناسم كه مادرش از دستش زار ميزنه با وجوديكه اين دختر ٥٠ سالشه و دبير هست و تحصيلات بالا داره ، مادرش ٧٠ سالشه و هنوز از اين دختر و كارهاش در عذابه دختره آوار ميشه سر خواهرها و برادراش و دنبال بردن آبروي اونها پيش خانواده همسرشونه ، كيه كه از خواهر خودش پيش قوم شوهرش بدگويي كنه يا از برادرش پيش مادرزنش ؟ پس آدم بد همه جا هست ربطي به اين رابطه هاي فاميلي نداره ، بايد هر كدوم ما دنبال محبت كردن به ديگران باشيم و از اون مهمتر رضاي خدا حالا چه به مادر خودمون چه مادر همسرمون ، چه به دخترمون چه به عروسمون همه ما انسانيم و انسان ها با محبت كنار هم ميمونن