2789
عنوان

خسته شدمممم

198 بازدید | 11 پست

شوهرم هم توجه میکنه هم نمیکنه یعنی نمیتونم ثابت کنم حتی به خودش گلایه کنم چراااا

چون از سرکار میاد میرم بغلم میکنه بوسم میکنه

طول روز خودش میاد بغلم میکنه

شبم شب بخیر میگه صب صبح بخیر میگه

اس میزنه بهم حال احوال و روزمره هامو میپرسه

ولیییی مثلا ۳ ۴ماهه نگفته خوشگلم

هیجوقت از اندامم از اخلاقم از دست پختم از هیچیییی تعریف نکرده ی بار نگفته دستت درد نکنه

ی بار تحسینم نکرده ی بار درد دلمو گوش نداده

گریه کردم چندین بار محل نداده

رابطه هم ک سمتم نمیاد ی بار بهم گفت من ی سالم رابطه نداشته باشم اوکیم 

بنظرتوت چجور رفتاری باهاش داشته باشم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه من نگم ی ماهم شده ک اون سمتم نیاد

عزيزم مشكل كمى نيست ، مرد سالم و زندگى حداقل ماهى ٨ بار رابطه دارن ، چطور انقدر راحت پذيرفتى كه گفته يكسالم نباشه مشكلى نداره ؟ يا با زن ديگه اى رابطه داره يا مشكل جنسى داره 

عزيزم مشكل كمى نيست ، مرد سالم و زندگى حداقل ماهى ٨ بار رابطه دارن ، چطور انقدر راحت پذيرفتى كه گفته ...

مشکل اصلی همینه نپذیرفتم داغون شدم

مثل اکثر آقایون مشکا زود انزالی داره ولی خب دلیل نمیشه ک کلا بیخیال باشه و بفکر منم نباشه ببخشیدا رک میگم🥲

مشکل اصلی همینه نپذیرفتم داغون شدم مثل اکثر آقایون مشکا زود انزالی داره ولی خب دلیل نمیشه ک کلا بیخ ...

عزيزم زود انزالى درمان داره ، برو دكتر پيگير باش ، اكر قرار باشه رابطه جنسى خوب نداشته باشى اين چه زندكى زناشويى ؟!  

عزيزم زود انزالى درمان داره ، برو دكتر پيگير باش ، اكر قرار باشه رابطه جنسى خوب نداشته باشى اين چه ز ...

از نظر خودم ک ۶۰ درصد زندگی مشترک رابطه هس

نه فقط از نظر جسمی از نظر روحی و....

از نظر خودم ک ۶۰ درصد زندگی مشترک رابطه هس نه فقط از نظر جسمی از نظر روحی و....

عزيزم ازدواج يعنى رابطه دوفرد با هم اساس ازدواج همينه ، حتما خودت برو پيش اورولوژيست وقت بگير با شوهرت بريد ، اگه ديدى كوتاهى ميكنه تو درمان جدى باهاش حرف بزن ، چهار صباح ديگه بدن درد و هزار كوفت و زهرمار ميگيرى 

عزيزم ازدواج يعنى رابطه دوفرد با هم اساس ازدواج همينه ، حتما خودت برو پيش اورولوژيست وقت بگير با شوه ...

از نظر اون رابطه جنسی مفهومی نداره فقط وقتی زیاد دلش میخواد ک ی مدت منو نبینه بخاطر کارش قبلا ۳ ۴روز میرفتم خونه ی مامانم وقتی میدید میخواست

خودش میگه مشکلش ذهنی هس نه جسمی نمیدونم چیکار کنم

ینی رابطه نداشتن بدن درد میاره؟

از نظر اون رابطه جنسی مفهومی نداره فقط وقتی زیاد دلش میخواد ک ی مدت منو نبینه بخاطر کارش قبلا ۳ ۴روز ...

برو پيش متخصص زنان تا توضيح بده ، عزيزم هر فردى صلاح زندگيشو بهتر ميدونه ، اينجا زنهايى هستن براى اينكه يكى باشه فقط خرجشونو بده زير بار فحش و كتك ميرن اينا كه ديگه چطزى نيست ، موفق باشى