2777
2789
عنوان

چقدر کاربرای آقا زیاد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست
عه یه حسابدار پیدا کردم این رشته خوبه برای خوندن؟ ارزششو داره؟

بیخشید ولی خیلی جالب واکنش نشون دادین😂😂😂. 

به عنوان کسی که از نظر تحصیلی تا ته حسابداری اومده میگم، بله. ارزشش رو داره…

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
بیخشید ولی خیلی جالب واکنش نشون دادین😂😂😂.  به عنوان کسی که از نظر تحصیلی تا ته حسابداری اوم ...

کلا آدم جالبی ام🤣

خیلی ممنون

واقعا برام سوال بود دانشگاه چی بخونم

فکرکنم حسابداری رشته خوبی باشه برام

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته تون الان چیه؟

رشته دبیرستانم؟

تجربی

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
رشته دبیرستانم؟ تجربی

اگه به پزشکی و ازمایشگاه و شیمی و … علاقه نداریم، انتخاب خیلی خوبیه. مخصوصا که از تجربی و ریاضی راحت میشه دانشگاه های تاپ حسابداری رو اورد. اما من خودم به شخصه علم و شیمی و فیزیک و اینا رو دوست داشتم و بدم نمی اومد میرفتم فیزیک. استعداد و علاقه هم داشتم و کمی هم بگی نگی افسوس میخورم. بستگی به شخصیت هر فرد داره دیگه. حسابداری عرصه کاری متنوعی داره. از تحلیل گری بورس و صندوق های سرمایه گذاری گرفته تا حسابرسی و خسابداری و مدیر مالی و تحلیل گر سیستم و دیتاآنالیست و کارمند بانک و مالیات و غیره و غیره. اما خوب، تهش باز علم نیست بی صاحاب. من علم دوست داشتم:(

اگه به پزشکی و ازمایشگاه و شیمی و … علاقه نداریم، انتخاب خیلی خوبیه. مخصوصا که از تجربی و ریاضی راحت ...

خیلی ممنونم انقدر جامع توضیح دادید🌺

من خودم علم مدار نیستم خیلی

ترجیح میدم حسابداری بخونم

البته نه با کنکور 

با سوابق تحصیلی میرم

برای همین بهمن ماه انتخاب رشته میکنم

خیلی ممنونم انقدر جامع توضیح دادید🌺 من خودم علم مدار نیستم خیلی ترجیح میدم حسابداری بخونم البته ...

سلامت باشید

چه جالب. سوابق چطوری یعنی؟ دانشگاه های دولتی خوب هم میتونین برین با سوابق؟ 

سلامت باشید چه جالب. سوابق چطوری یعنی؟ دانشگاه های دولتی خوب هم میتونین برین با سوابق؟ 

دانشگاه دولتی که راستش نه

ولی دانشگاه آزاد با مدرک دیپلم میتونم برم ثبت نام کنم

رشته های حقوق و روانشناسی و حسابداری و کامپیوتر و یه سری رشته دیگه رو بدون کنکور میشه ثبت نام کرد با سوابق تحصیلی

دانشگاه دولتی که راستش نه ولی دانشگاه آزاد با مدرک دیپلم میتونم برم ثبت نام کنم رشته های حقوق و رو ...

خیلی خوبه پس.اگه به حقوق علاقه داری مشخصا هم با کلاس تره هم حقوقش بیشتره و البته سخت تر و پر مسیولیت تر هم هست! کامپیوتر هم برای مهاجرت کردن خیلی خوبه. یکم رقابتیه البته و کار رو سخت میکنه. تو این رشته ها که کفتین خسابداریه که همیشه خدا کار هست براش. موفق باشین در هر صورت🍀

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792