2777
2789
عنوان

چقدر کاربرای آقا زیاد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست

اره یکیشون نوشته بود زن بعد پستاشم در مورد شوهرش بود به من درخواست دوستی داد قبول کردم پیام داده عزیزم من مجردم مثل تو چه طور نیازتو برطرف میکنی😐 خاک تو سرشون چقدر بیکارن با پروفایل زن میان اینجا

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
یعنی خودشون رو زن معرفی می کنن؟

نه اونا که شرافت ندارن

منظورم اینه که کاربری های آقا زیاد شده

مشخصه تو هرتاپیک کاربر های آقا

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها باشه اخه تاحالا هیچ عاقلی ندیدم عاشق پراید باشه عکسش گذاشته باشه و بعد هم دختر باشع که دیدم  ...

اگر عاقل بودی چنین حرفی نمیزدی جانم 

حرفی ندارم 🙏

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

قبلا بودن ولی معلوم نبودن تا خوب نمیرفتیم تو کاربریش نگاه نمی کردیم الان از رو پروفایل خوب معلوم میش ...

من متوجه شدم اولشو ولی آخرشو نه 

روی چی تاکید کزدی؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
بس غیرت دارن  همه جا هستن که مواظب باشم ب دل نگیر رفیق 💚💜

اینم یه دیدگاهیه🤍

یا خدا🤦🏾

عه یه حسابدار پیدا کردم

این رشته خوبه برای خوندن؟

ارزششو داره؟

نه اگر عاقل توی پس من بهتره دیوانه باشم

بهتره یکم مهربون برخورد کنی عزیزم . اخلاقی بچ ک تو امضا گفتی تا الان فرق داره . اره من خانومم عاشقانه میگم م ماشین هاوپک دوست دارم قرار نیس بگی عاقل نیستی. پس اونایی که ماشین پراید دارن یا اون خانوم های.ک عاشق ماشین و رانندگی هستن عاقل نیستد؟؟  .

‌ حرفی برا گفتن ندارم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سلام.آگاهیهای ما پسرایی که علاقه داریم رو بیشتر میکنه فرد بهتری برای جامعه،پسری عاقل برای پدر و مادر ...

نه این چه حرفیه

اگه شوخی یا حرف بی جایی زده نشه مشکلی نیست

اتفاقا گاهی حضور آقایون خوبه

چون سوالی ممکنه پرسیده بشه و آقایون هم میتونن تجریه هاشون رو به اشتراک بذارن

من فقط برام جالب شده که چرا این همه کاربر آقا بیشتر شدن نسبت به قبل

اینم یه دیدگاهیه🤍

مواظب باشند.   من خودم خانوم هستم اشتباه تایپ بود .  

اره یکیشون نوشته بود زن بعد پستاشم در مورد شوهرش بود به من درخواست دوستی داد قبول کردم پیام داده عزی ...

این آقایون نه تنها مرد نیستن که از صدتا نامرد بدترن

ولی آقایونی که جنسیتشون رو واقعی بیان میکنن وبرای خانم ها مزاحمتی ایجاد نمیکنن میتونن حضور مفیدی داشته باشن اینجا

بهتره یکم مهربون برخورد کنی عزیزم . اخلاقی بچ ک تو امضا گفتی تا الان فرق داره . اره من خانومم عاشقان ...

مهربون هستم اما حاظر جواب هم هستم 

امید وارم به عشقت برسی 😂 

یا حق

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
مهربون هستم اما حاظر جواب هم هستم  امید وارم به عشقت برسی 😂  یا حق

ممنون😔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792