2777
2789
عنوان

میگن بیش فعالی😪

447 بازدید | 25 پست

دیروزپسرموبردم دکتر میگن بیش فعالی شدید داره 

خودمم خسته شدم ،😭

هرجا میرم اذیتم می‌کنه کارای خطرناک می‌کنه نمیتونه حرف بزنه نمیتونه بابقیه ارتباط برقرار کنه دوست پیدا کنه تمرکز نداره همه نصیحتم میکنن یکی میگه اگه نمیتونی تربیتش کنی بدش من یه هفته ای تربیتش کنم 

یکی میگه یه بچه دیگه بیاردرست میشه

عزیزم این بچه مشکل داره انقد سرزنشش نکنیم

بجاش بببرش پزشک بهش دارو میده ببرش گفتار درمان باهاش کاردمیکنه

صبور باشین گناه داره

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دکتر گفته بیش فعال پس (ببخشید اینجوری می گم) گور بابای حرف مفت بقیه. کاری که دکتر می گه رو بکن. فقط به یه دکتر اعتماد نکن یه چند جای دیگه برو. اصل سلامت و شادی بچه ات است. باید قوی باشی بزنی تو دهن حرف مفت زن ها

دارو میدن دیگه

یکی از اقوام همینجور بود بیش‌فعالی داشت. کم زیادشو نمیدونم شنیدم دکتر برده دارو دادن خوب شده

خواهرمم پسرش همینحوری بود برد دکتر دارو داد بچه اولا میخوابه خواهرم گفت عادت ندارم اینو یه جا خواب ببینم دیه ندادش.مدرسه رفت خوب شدتو طایفه معروف بود از بس شیطون خرابکار بود

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
دارو میدن دیگه یکی از اقوام همینجور بود بیش‌فعالی داشت. کم زیادشو نمیدونم شنیدم دکتر برده دارو دادن ...

مهدقبولش نمیکنه دارو بهش داده ولی به این زودی که بدنش جواب نمیده

مهدقبولش نمیکنه دارو بهش داده ولی به این زودی که بدنش جواب نمیده

اولین باری که دادی نخوابید؟

اتفاقا روزای اول مسخوابیدن هر دوتا کم کم بدنش عادت میکنه نمیخوابه دیگه ولی ارومتر از قبل میشه کم کم

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

منم بیش فعال بودم تا کلاس پنجم کنار دست معلم مینشستم بلوغ شدم آروم شدم خیلی دوران بدی بود کسی قدیما دارو نمیداد من اصلا تمرکز نداشتم همش گیج بودم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

حرف نمیزنه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔