ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یبار بخاطر خیانت جدا شدم. شوهر دومم خیانت کاره اینطور که معلومه همه مردا خیانت کارن گاهی به خودم ...
انتخابات اشتباه بوده عزیزم
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
واقعا؟ منو هم خونوادم از همین میترسونن میگن مردا همینن. ,,میگن طلاق بده.... ولی اخع من از بیماری ج ...
بببین اینکه همه مردا همینن یک توجیه غلطه برای زنی که خیانت دیده
من منکر زیاد بودن خیانت نیستم
ولی همه مردا خائن نیستن
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
شوهر منم همینطور بود بیست سال تحمل کردم شاید آدم بشه نشد متاسفانه با دوتا بچه برگشتم خونه بابام همیشه میدونستم که رفتنی ولی احمقانه نشستم و بعد از 12 سال بچه دوم آوردم و طفلک پسرم داره بی پدری میکشه.
من یبار بخاطر خیانت جدا شدم. شوهر دومم خیانت کاره اینطور که معلومه همه مردا خیانت کارن گاهی به خودم ...
دقیقاااا توصیه من به همه خانمها اینکه اگه فقط به دلیل خیانت میخواین طلاق بگیرید اصلا نکنید اینکار رو چون بعد هم خیانت میکنه حقیقت بشدت تلخیه ولی باید پذیرفت