ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره منم همین فکرو میکردم که عزت نفسم مهم تره ولی چند بار تا کی تا کجا میشه طلاق گرفت
تا جایی که عزت نفس داشته باشی
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دیگه چی مونده ک میگی همه چیش خوبه وقتی طرف مهم ترین و اولین اصل زندگی رو نداره دیگه چه فایده الان اول زندگی دلشو زدی رفته خیانت کرده چن سال دیگه با چنتا بچه صدردصد چنتا صیغه میکنه و علنن خیانت میکنه و مجبوری ب ساختن از من گفتن
دیگه زنی که جدا میشه نباید بره با پدر مادر زندگی کنه که،اون زن و شوهری هم که تو خیابون میبینی اگر طب ...
خانواده من اصلا کاری باهام نداشتن و هیچی ام نمیگفتن طاقت تنهایی ام نداشتم برا همین تنها زندگی نمیکردم. قلبم درد میگرف واسه جایه خالیه زندگی بچه تشکیل خونواده چیزی که همه داشتنش ولی ماله من پاچیده بود
خانواده من اصلا کاری باهام نداشتن و هیچی ام نمیگفتن طاقت تنهایی ام نداشتم برا همین تنها زندگی نمیکرد ...
خب شایدم شما عزت نفست کمه،خودت داری میگی مردا همه خیانت میکنن بعد بقیه چی رو داشتن؟یه شوهر خیانتکار و یه بچه که پدر خیانتکار داره،اگر دختر باشه در اینده باید با مردهای خیانتکار بسازه پسر هم باشه خودش خیانتکار میشه،حسرت چی اخه
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
خانوما من رفتم تاپیکاشو نگاه کردم این بنده خدا از ۸ سال پیش که ازدواج کرده مرتب از شوهرش خیانت دیده. من نمیدونم الان دیگه منتظر چی هستی . منتظری اونا بیان بندازنت بیرون. خیلی اعتماد به نفست کمه .مهریتو بگیر و این مردک عوضی رو از زندگیت پرت کن بیرون. ۲۲ صفحه تاپیک زده همش هم از خیانت شوهرش گفته. اگه شما یک خطای کوچیک میکردی اینقدر باهات مدارا میکردن چقدر بعضی از ما خانوما ترسو و ساده هستیم