2777
2789
عنوان

نماز شب

392 بازدید | 17 پست

بچه ها قسمت وتر نماز شب رو برام توضیح میدین.؟

بعدازاینکه تو قنوت حاجتمونو گفتیم رکوع بریم؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

بله دیگه 

باید رکوع بری و بعدم سجده و سلام 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

بری تو اینترنت دقیق راهنمایی میشی🤗

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن گوگل میاره من آسون میگیرم پاهام زیاد وایسم میلرزن نمیتونم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

برا منم دعا کن مریمم ش

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

طریقه خواندن نماز شب
در ادامه کیفیت خواندن نماز شب برای حاجت و استغفار را مرور می‌نماییم:
در ابتدا باید هشت رکعت نماز در قالب ۴ نماز دو رکعتی خوانده بشود. شیوه خواندن این ۴ نماز دقیقاً همانند نماز صبح است. نیت این ۴ نماز باید «نماز شب» باشد.
در ادامه باید دو رکعت نماز با نیت «نماز شفع» خوانده بشود. شیوه خواندن این نماز بدین صورت است که در رکعت اول باید پس از سوره حمد، سوره ناس خوانده شده و در رکعت دوم پس از سوره حمد، سوره فلق خوانده می‌شود. نیت نماز آخر که نمازی یک رکعتی است، «نماز وتر» است. در این نماز پس از خواندن سوره حمد، سه مرتبه سوره توحید، یک مرتبه سوره فلق و یک مرتبه سوره ناس خوانده می‌شود. سپس در ادامه باید به قنوت رفته و اعمال زیر به ترتیب انجام شود:

الف) در ابتدا باید فرد حاجات و خواسته‌های خود را از خداوند متعال طلب کند.
ب) آنگاه توصیه شده است که فرد برای چهل تن از مومنین و مومنات دعا بکند.
ج) در ادامه باید در محضر خداوند طلب استغفار کرده و ۷۰ بار این ذکر خوانده بشود:
استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه. (از خداوند استغفار کرده و به سوی او توبه می‌کنم.)
د) سپس باید ۷ مرتبه ذکر زیر خوانده بشود:
هذا مقامُ العائذٍ بکَ منَ النّار. ِ (این مقام و جایگاه کسی است که از آتش به تو پناه می‌آورد.)
ه) در ادامه نیز باید سیصدبار ذکر «العفو» خوانده شود.
و) در پایان نیز توصیه شده است که این دعا خوانده شود:
ربّ اغفرلی و ارحمنی وتُب عَلیَّ انّکَ انتَ التّوابُ الغفُورُ الرّحیم.

ولی من نفهمیدم تو وتر کی باید رکوع برم

طریقه خواندن نماز شب در ادامه کیفیت خواندن نماز شب برای حاجت و استغفار را مرور می‌نماییم: در ابتدا ...

اول نیت میکنی ی رکعت نماز وتر میخانم قربه الی الله یه حمد۳تاتوحیدیه فلق ی ناس 

قنوت همین شکل ک نوشتی بعد رکوع بعد سجده  بعد سلام بعد تسبیحات حضرت زهرا

خدایا شکرت
اول نیت میکنی ی رکعت نماز وتر میخانم قربه الی الله یه حمد۳تاتوحیدیه فلق ی ناس  قنوت همین شکل ک ...

یعنی همه اون ۷۰ تا و ۳۰۰ تارو تو قنوت باید بگم؟

طریقه خواندن نماز شب در ادامه کیفیت خواندن نماز شب برای حاجت و استغفار را مرور می‌نماییم: در ابتدا ...

گلم همه این ذکر ها رو که گفتی بعد مورد آخر که گفته مستحبه این ذکر هم گفته شه میری رکوع. حالا کم و زیادش هم دیگه با خودته ولی مستحبه این اذکار گفته شه

گلم همه این ذکر ها رو که گفتی بعد مورد آخر که گفته مستحبه این ذکر هم گفته شه میری رکوع. حالا کم و زی ...

یعنی میتونم کمتر بگم؟؟ببخشید زیاد سوال میپرسم