2777
2789
عنوان

حق من این نبود🥺

534 بازدید | 20 پست

۱ سال و نیم باهم بودیم خیلی دوسش داشتم ماه های آخر کنکور باهاش آشنا شدم خیلی بهم آرامش میداد بعد کنکور ک نتیجه اومد و خراب شد بهم گف مث کوه پشتتم کنکور چیه دیگ فکرشم نکن ولی تنهام گذاشت و بی خبر رف نامزد کرد خودم فهمیدم رفتم بهش گفتم انکار میکرد جز تو کسی تو زندگیم نیس هیچ کیو جز تو نمیخوام بهش ثابت کردم و کات کردم باهاش الان ۵ ماهه نیس فقط تو اینستا همو فالد داشتیم ک امروز زد انفالوم کرد و پروفشو سیاه از عصر بغض گلومو گرفته مگ من چ گناهی کردم ک بازیم داد کاش هیچ وقت حرفاشو باور نمیکردم امیدوارم بدترین ها براش رقم بخوره💔😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

🥺💔

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
بگردمت برا منم سابق یه همچین جیزی پیش اومد لعنت به پسرا و مردای دروغگو

من دیگ فراموشش کرده بودم امروز دیدم یکی از فالورام کم شده تا انفالوم کرده کاش خودم زودتر ریمو انفالو میکردم خدا لنتش کنه

ببین عزیزم تقصیر خودته که میگن دو سال دبیرستان رو تحمل کنید رل نزنید کنکور سخته به اندازه‌ کافی باید مثل چی بخونی با کسی هم ارتباط نداشته باشی حتی عروسی ها رو باید نری باز تو رل نزدی موقع کنکور دوست شدی باهاش

که حداقل یک رشته خوب می‌آوردی که. به خاطره شغلت تو بخواد

ببین عزیزم تقصیر خودته که میگن دو سال دبیرستان رو تحمل کنید رل نزنید کنکور سخته به اندازه‌ کافی باید ...

اون ی ماهه آخر کنکور اومد ولی خدا  منو لنت کنه کاش دیگ بعد کنکور ادامه نمی‌دادم 

لعنت به ادمای لاشی غصه نخور بهترش میاد منم کنکوری بودم یه هفته مونده به کنکور بازی دراورد کات کردم ولی باز برگشت ردش کردم اونم یکی دیگه تو زندگیش بود اینجور ادما ارزش ندارن رفتنشون بهتر 

من دیگ فراموشش کرده بودم امروز دیدم یکی از فالورام کم شده تا انفالوم کرده کاش خودم زودتر ریمو انفالو ...

حالا هم دیر نشده تورو خدا با دوست پسرتون ازدواج نکنید

تو همین نی نی سایت میگن خیلی زندگیشان به خاطره اینکه دوست پسرشون باهاشون ازدواج کرده بهم خورده

لعنت به ادمای لاشی غصه نخور بهترش میاد منم کنکوری بودم یه هفته مونده به کنکور بازی دراورد کات کردم و ...

خیعی زورم گرف امروز انفالو کرد ولی خالم پزشکه و مامانم پیجشونو فالو داره بیشعور باید گوشی خالمو مامانم بردارم ریمو کنم