2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

72 بازدید | 11 پست

سلام خانوما یه سوال دارم کسی بوده اینطوری باشه چن ماه پیش تو اقدام نبودم دکتر ازمایش هورمونی نوشته بود بتا هم داخلش بود و عددش ۱۰ بود الان تو اقدامم یک روز قبل پریودیم لک دیدم و تمام دیروز ازمایش دادم گفتن مشکوکه عددش ۱۰ بود الان موندم که قبلا هم که اقدام نکردم ۱۰ بوده الانم که تو اقدامم ۱۰ گفتن چند روز دیگه هم بیا ازمایش بده نا امید شدم گفتم اون سری هم همین عدد بوده دیگه چرا برم میشه راهنمایی کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه روز صب کن بیبی بزن

اگه نمیخای آز بدی

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
اگه پریود نشدی ۳ روز دیگه ازمایش و تکرار کن  هر سری که مثل هم نمیشه

نه میدونی یک روز قبل موعد پریودم لک دیدم و تمام از او ماقع دیگه نشدم از ۲۴ تا الان علائم هم دارم زیر دلم درد میکنه‌تو طول روز هم هوق میزنم تست دادم منفی شده نمیدونم چیکار کنم او عددم که ۱۰

قبلاً هم تو همون آزمایشگاه انجام دادی؟اگه نه برو چون رنج هر آزمایش فرق میکنه

اره ازمایشگاه بودم موندم که چرا قبلا که ازمایش دادم هم ۱۰ بوده عدده که اصلا هیچ اقدامی نداشتم و الانم ده

خب برو چند روز دیگه آزمایش بده شاید قبلاً هم مشکوک بودی😂😂

ای بابا خواهر مشکوک هم بودم ولی باردار که نبودم نمیدونم چرا ۱۰ زیر پنج میگن منفیه من هر وقت برم ۱۰ دیگه 🤣