2777
2789
عنوان

فوت مادر

143 بازدید | 11 پست

یکی از دوستام مامانش فوت کرده هفته پیش اصلا باورم نمیشه چیکار کنم ک خوب شه

کم پیام میدم بهش ولی تو تماس هم ک بهش گفتم درکت میکنم عصبییی شد

ازش دورم چیکارکنم

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی 

حقیقتش من تاحالا همچین مصیبتی رو تجربه نکردم ولی کلا وقتی از مسئله ای ناراحت یا عصبی ام ارتباطم با اطرافیانمو به صفر میرسونم .

اوناهم متوجه میشن که حالم بده و نیاز دارم تو خودم باشم 

شاید دوستت از این دست ادمهاست

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عزیزدلم😔

تو این شرایط کسی نمیتونه حال کسی رو خوب کنه...یکی رفته که باید باشه نبودش ادمو داغون میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
شما خودت خدایی نکرده مادرت فوت شده؟

ن 

من منظورم این نبود ک مصیبتش درک میکنم منظورم این بود ک میدونم شرایطتت خوب نیس

ب خدشم گفتم ی ذره  اروم گرفت

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
بزار یکم تنها باشه الان عصبیه هرچیزی ممکنه بدترش کنه

تاچندوقت؟

خودش میگه حرف بزن منم نمیدونم چی بگم

ن  من منظورم این نبود ک مصیبتش درک میکنم منظورم این بود ک میدونم شرایطتت خوب نیس ب خدشم گفتم ...

اها من فکر کردم شما هم مثل خودشو تجربه کردی که گفتی درکش میکنی 

الان عصبی شد یا اروم؟

گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود، با غم آنها که برای ما جان دادند چه باید کرد؟ از کتاب قصه نسل ما خون جاری میشود

اها من فکر کردم شما هم مثل خودشو تجربه کردی که گفتی درکش میکنی  الان عصبی شد یا اروم؟

وقتی توضیح دادم اروم  شد 

2790
2778
2791
2779
2792