2777
2789
عنوان

نامزدی

150 بازدید | 5 پست

بچه ها من خیلی اعصابم خورده 

نامزدم با شوهر خواهرم مشکل داره .همش پشتش حرف میزنه .اصلا چشم دیدنشو نداره .روز به روزم داره بدتر میشه . رفتارای منم بی تاثیر نبوده .چون از شوهر خواهرم دفاع کردم .اخه نامزدم فحش میده .میگه بی شعوره .داغونه .من حرصم در میاد . میدونم نامزدم خودش درگیره .بهم گفته بعدا مجبور شم میبینمش .الانم گفته دیگه آخر هفته ها نمیام خونتون که قیافشو نبینم . وسط هفته ها میام . 

من به خواهرم وابسته نیستم خیلی .ولی همین یه خواهر و دارم . مادرم رو ارتباط ما دو‌تا خواهر خیلی حساسه .  می‌خواد همش نامزدمو و شوهر خواهرم و با هم دعوت کنه .چیکار کنم 

حتما به نظریه باجناق فامیل نمیشه اعتقاد داره

جدای از شوخی ازش دلیلشو بپرس ببین چیکارکرده که بدش میاد دلیل خاصی داره شاید یواشکی حرفی چیزی زده نامزدت نمیخواد بگه بهت یا شاید هم حسودن 

زندگی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مشکلش چیه باش  ؟شوهر خاهرت کاریش کرده؟ اصلا دفاع نکن هر چی گفت جواب نده حساسیت نشون بدی اون ...

هیچی کلا چشم دیدنشو نداره 

چون باهاشون صمیمی بودم .میگفتم میخندیدیم . 

چند تا عکس با اسنپ چت ازش دیده داخل گوشیم . 

روزی که برای اولین بار شوهر خواهرم و خانواده نامزدم همو دیدن، شوهر خواهرم به پدر شوهر و مادر شوهرم گفته خودتونو معرفی کنید . اونا بهشون برخورده . اینکه منم از شوهر خواهرم دفاع کردم بدتر کرده .

حتما به نظریه باجناق فامیل نمیشه اعتقاد داره جدای از شوخی ازش دلیلشو بپرس ببین چیکارکرده که بدش میا ...[/QUOTE]

[QUOTE=314833035]خب مشکلش چیه باش  ؟شوهر خاهرت کاریش کرده؟ اصلا دفاع نکن هر چی گفت جواب نده حساسیت نشون بدی اون ...

هیچی کلا چشم دیدنشو نداره 

چون باهاشون صمیمی بودم .میگفتم میخندیدیم . 

چند تا عکس با اسنپ چت ازش دیده داخل گوشیم . 

روزی که برای اولین بار شوهر خواهرم و خانواده نامزدم همو دیدن، شوهر خواهرم به پدر شوهر و مادر شوهرم گفته خودتونو معرفی کنید . اونا بهشون برخورده . اینکه منم از شوهر خواهرم دفاع کردم بدتر کرده ..

کلا نامزدم حسوده .اینکه بابام با شوهر خواهرم بیشترم حرف بزنه ناراحتش میکنه .دوس داره فقط خودش باشه . احساس میکنه مامان بابام ،شوهر خواهرمو بیشتر دوس دارن ،کلا همش بهونه میگیره . حرفای الکی میزنه .میگه جلوم میشینن نمیتونم غذا بخورم . 

هیچی کلا چشم دیدنشو نداره  چون باهاشون صمیمی بودم .میگفتم میخندیدیم .  چند تا عکس با اسن ...

خب حسودی طبیعیه تا حدی منم شوهرخالم اینجوریه چون بابام پسرخواهر بابابزرگمه هروقت ما خونه بابابزرگ باشیم شوهرخاله نمیاد تو 

زندگی