2777
2789
عنوان

بنظرتون این کارو انجام بدم؟؟

52 بازدید | 10 پست

معلم زیستمون اصلا بلد نیست خدایی

من میگم خودم تو خونه بخونم یاد بگیرم بعد برم سرکلاس برا بچه ها توضیح بدم

هم خوب تدریس میکنم هم اعتماد به نفسم می‌ره بالا هم مرور میشه معلمم نمره میده بهم

از یه طرفم میگم نشه برام یه جور وظیفه، یا معلم کلا بیخیال باشه و پررو بشه

بنظرتون انجام بدم یا نه؟؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
معلمت خودش گفته میتونید تدریس کنید ؟  یا تو میخای پیشنهاد بدی؟

ن خودش چیزی نگفته ولی من بگم درس بدم از خداشم هست😑😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خودش چیزی نگفته ولی من بگم درس بدم از خداشم هست😑😂

نه پس اگ نگفته نگو ی جور بی احترامی به معلمت حساب میاد 

بجاش اگر میخای کمک بچه ها کنی مثلا زنگ تفریح بگو بچه ها من زیستم خوبه سوالی داشتید ازم بپرسید یا گروه میتونی تشکیل بدی بین بچه ها با هم زیست تمرین کنید 

نه پس اگ نگفته نگو ی جور بی احترامی به معلمت حساب میاد  بجاش اگر میخای کمک بچه ها کنی مثلا زنگ ...

نه بابا اون اصن ناراحت نمیشه😂

ولی مثلا اینو میتونی بگی که خانم من دوس دارم کنفرانس بدم  بعد اگ قبول کرد بیا کنفرانس بده برا ...

مرسی از نظرت عزیزم💙🌱

از کجا معلوم؟😁 یجور انگار بهش میگی شما تدریس نکنید من بیام جاتون  کنفرانس گزینه بهتریه

نه اونجوری نمیگم که

میگم من این درسو آماده ام میتونم تدریس کنم؟ اونم از خدا خواسته میگه آره🤣