2777
2789
عنوان

بیاین فکر کنید 🩵

124 بازدید | 12 پست

من مشاور هستم (مشاور نیستم میگم فرض کنید ) و مشکلتون و چیزی که ازش ناراحت هستین بگید بدون اینکه سرزنشتون کنم و قضاوت باهاتون حرف میزنم 

🩵🥰

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران بیماریمم همش ميترسم خطرناک باشه چیکار کنم اینقدر فکر و خیال بیخود نکنم

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
از اینکه زندم ناراحتم

برای چی عزیزم مگه چه مشکلی داری 🥺

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ترجیح میدم نگم؛

هر طور راحتی عزیزم 💚

نگران بیماریمم همش ميترسم خطرناک باشه چیکار کنم اینقدر فکر و خیال بیخود نکنم

چه بیماری عزیزم ؟؟

همه چی هیچی اونطوری که باید نیست همش باید حسرت اینو اونو بخورم

تعریف کن عزیزم 

میگن مشکلت رو بگو همه مثل هم فکر نمیکنن حرف‌زدن خوبه 

چه بیماری عزیزم ؟؟

Itp

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
Itp

چیه عزیزم 

خیلی دلتنگم و خسته۔صبرم تموم شده

کاش خدا قبل هر اتفاقی حکمتش رو بهمون میگفت

کاش مثل یه معلم برامون میگفت باور کن ساکت میشدم و سرم رو می انداختم پایین و زندگی میکردم

الان کلی چرا تو ذهنمه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
خیلی دلتنگم و خسته۔صبرم تموم شده کاش خدا قبل هر اتفاقی حکمتش رو بهمون میگفت کاش مثل یه معلم برامون ...

خب اگه اونجوری بود که دیگه کی دعا میکرد 

همه چی درست میشه و پیش می‌ره هیچی همینجوری نمیمونه تو از اول اونوقت که فهمیدی زندگی چیه فکر کن ببین چقدر مشکلات داشتی که گفتی این دیگه کارم تمومه دیگه نمیتونم دیگه سخته ولی گذشته با توکل بر خدا و حالا یادتم نمیاد 

اینم میگذره عزیزم فقط باید زمان خودش رو طی کنه الهی حل بشه و دلشاد بشی💚