2777
2789
عنوان

شیرازیا لطفاً راهنمایی کنید.

33 بازدید | 3 پست

برای عید تصمیم داریم بریم شیراز،میخواستم بدون میشه چادر زد و منزل اجاره نکرد...منظورم اینک پارک ها...‌‌‌‌‌شلوغمیشه ک بشه چادر زد...اصلا مسافرها چادر میزنن تو پارک.....و اینک جاهای دیدنی کجاست...‌‌‌‌‌کلاکسایی ک شیراز رفتن توصیه ای دارین؟؟؟ 

سبزوار وطن من ...

نه نمی‌ذاره شهرداری چادر بزنید.

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ای داشتی.....حتی تو پارک هم نمی آره....قیمت منزل شبی چقدر میش

قیمت و اینا رو نمی‌دونم راستش ولی چندسال که اجازه نمی‌دادن کنا خیابون توی پارک و چمن و اینا چادر زد. کلی هم بنر جلوی پارکها و اینا زده بودن و شهرداری هم گیر میداد. 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.