2777
2789

چون هیچی نداره هیچی  تجربه کردم خیلی دنبال مهریه افتادم طرفم تریلر بود چون چیزی به اسمش نبود  فقط بعد ۱۰ سال دویدن خستگیش موند امیدوارم تو هم تجربه تلخ منو تکرار نکنی چیزی بت نمیدن فقط دویدن و علافی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من زن اولش مهریه اش کذاشت اجرا ماشین شوهرم ۳۰۰ میلیون پول گرفت از ثبت اسناد بعدشم شوهر ورشکست شد دادگاه یه سکه پیش قسط گذاشت

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂
چون هیچی نداره هیچی  تجربه کردم خیلی دنبال مهریه افتادم طرفم تریلر بود چون چیزی به اسمش نبود &n ...

مگه میشه چیزی ندن اون میخواد طلاق بده بدون دادن مهریه مگه میشه بالاخره یه پیش قسطی تعیین میکنن

چون هیچی نداره هیچی  تجربه کردم خیلی دنبال مهریه افتادم طرفم تریلر بود چون چیزی به اسمش نبود &n ...

فقط زن اول شوهر من خوش شانس بود اون مهریه اش زبونی بخشیده بود و گفته بود منو طلاق بده مهریه نمیخوام اما نوشته ای چیزی نداد به شوهرم و تمام اموال شوهرمو بعد طلاق برد

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂
فقط زن اول شوهر من خوش شانس بود اون مهریه اش زبونی بخشیده بود و گفته بود منو طلاق بده مهریه نمیخوام ...

موقع طلاق تکلیف مهریه مشخص میشه چجوری طلاق گرفتن پس

موقع طلاق تکلیف مهریه مشخص میشه چجوری طلاق گرفتن پس

توافقی طلاق گرفتن بعد از اینکه با من ازدواج کرد خانم سابقش مهریه کذاشت اجرا نمی دونم چطور اون موقع تکلیفش روشن نکردن

خیلی دنبالش راه افتادم   بخدا یه ریالم برات نمیرسه خیلی کارای تو دنیال مهریه طرفم تریلر بود ولی چیزی به اسمش نبود  اینقدر کم براش مینویسن  اونم حتی میتونه پرداخت نکنه  حکم جلب هم ببری خودشو قایم کنه   بخدا کاری از دستت برنمیاد  عزیز من تجربه کردم  از خودم درنمیارم خواستی قبول کن نخواستی  موفق باشی تجربه میکنی    .........به حرف من میرسی