2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید

205 بازدید | 16 پست

باشوهرم سر بیشعوریه خواهرش بحثم شد پدر شوهرم اومد پادرمیانی فقط منو مقصر کرد تا میرفتم حرف بزنم نمیزاشت منم برا زندگیم چیزی نگفتم شما بودین چی کار میکردین نمیخوام گله کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

متاسفانه نمی‌دونم واقعاً چی جواب بدم چون من تو خانواده همسرم هیچکس جرات نداره به من حرفی بزنه نه اینکه خودم بخوام جواب بدم همسرم از روز اول بهشون اصلاً اجازه نداده که بخوان به من بی‌احترامی بکنن یا بحث بکنن و اینا به نظر من شما اینجا مقصر اصلی شوهرته

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
متاسفانه نمی‌دونم واقعاً چی جواب بدم چون من تو خانواده همسرم هیچکس جرات نداره به من حرفی بزنه نه این ...

اره به خدا انقد بی احترامی از خواهرش دیدم جلو چشمم عروسک بازی میکرد رفتم مسافرت سوغات عروسک براش آوردم جلوچشم گفت مگه بچم برا جرایم چادر آوردم جلو چشمم گفت زنداداشم چادر سر نمیکنه خب بابا کربلا دیگه چی داره سوغات اخه

توخونه شوهرم همرو رفته گفته پیامو نشونش داده حتی نداشتن من گله کنم

حالا گذشته دیگه. از روی تجربه میگم این درد ودل کردنها فایده نداره. چیزی که تو روشون نمی تونی بگی پشت سر نگو. به کسی هم اجازه نده جلوت غیبت کنه. به یه آرامشی می رسی که باورت نمیشه.

من اگه خواهرشوهر چیزی بگه خودم جوابشو میدم چ ربطی به شوهرم داره  .بعدشم اختلاف بین خودتون حل کن ...

من نمیگم شوهر بیشعورم میگه جرات ندارم بگم خواهرت فرانسه الآنم فقط نفرینش میکنم به خدا یه دفعه رفتیم بیرون با زنداداشش یواشکی حرف زدن خندیدن من گله کردم به مادرشوهرش ناراحت شد هرچی میگم میگن نکته بینی

حالا گذشته دیگه. از روی تجربه میگم این درد ودل کردنها فایده نداره. چیزی که تو روشون نمی تونی بگی پشت ...

نمیتونم به خدا الان می‌خوام گریه کنم همه منو مقصر می‌دونن چند بار زندگیمو به هم زدن اینبار تا مرز طلاق رفتم ولی گفتم دیگه خونه مادر شوهرم نمیرم تا خواهر شوهرمو شوهرش ببره 

من نمیگم شوهر بیشعورم میگه جرات ندارم بگم خواهرت فرانسه الآنم فقط نفرینش میکنم به خدا یه دفعه رفتیم ...

خب اشتباه ت همین دیگه چی کار به شوهرت داری خواهرش مادرش هر کاری میکنن خودت بشور پهنشون کن ایجوری فقط زندگی خودتو تلخ میکنی

.

همشون همین هستن,منم خواهرشوهرم بهم بی احترامی کرد همشون چیزی بهش نگفتن باباشم بمن پرید منم همشونو بخ ...

خدا جواب نمیده گلم یه مادرشوهر خوبی توکاسش گذاشته

خب اشتباه ت همین دیگه چی کار به شوهرت داری خواهرش مادرش هر کاری میکنن خودت بشور پهنشون کن ایجوری فقط ...

یعنی هیچی نگم بابا مهمونی گرفتم خواهرشوهرم هنوز خونه مادرشه زنگ زدم مادر شوهرم دعوت کنم گفت فاطمه و زنگش بزن به خدا خواهر شوهرم ۱۰سال از من کوچکترها ولی زنگش زدم گفتم عیب ندارد خب منم توقع احترام دارم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز