2789
عنوان

زن داییم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 68 پست
نمیخا دایه دلسوزتر از مادر بشی بعدن همه ی کاسه وکوزه ها سرشما شکسته میشه بالاخره دوتا بزرگتر به غیر ...

اگر بزرگتر داشت انقدر زندگیش سخت نمیشد خیلی بهش ظلم شد خیلی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر بی ادب من نیتم کنجکاوی تو مسائل دیگران نیست لزومی هم نمیدم براتون توضیح بدم وقتی انقدر بی ادب ...

فکر کن، دخالت کنی، داییت بهت اینو بگه، پس دخالت نکن، سرت تو زندگی خودت باشه، 

این نیز بگذرد 
اگر بزرگتر داشت انقدر زندگیش سخت نمیشد خیلی بهش ظلم شد خیلی

منظورم اینه برای ازدواج اینا بزرگترها پیش قدم بشن بهتره 

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
سنت هم کم نیس متاسفانه ولی ذره ای... نداری😊

اره خداروشکر با این سن تا حالا سعی نکردم تو کار بقیه ذره ای دخالت یا فوضولی کنم کاش تو هم یاد میگرفتی حداقل

انقد ریپلای کن تا خسته شی عزیز دلم چون من که نادیده میگیرمت 🤭

مشکلش اینه که نمیتونه سرش به زندگیش باشه بعد میاد اینجا تاپیک میزنه بعدم که با حقیقت رو به رو میشه نمی‌خواد قبول کنه و میپره به بقیه 

اکثرا دچار سوتفاهم شدن فکر کردین قصدم دخالته

اما داییم خودش میخواد جدی بشه ازاونجایی که درونگرا هست وهیچ وقت جدیش نگرفتن از گفتنش خود داری میکنه

آخه خونواده نباید انقدر بی تفاوت باشه

من فقط میخواستم صمیمت رو برقرار کنم اگر مایل بودن علنی بشه همین

اکثرا دچار سوتفاهم شدن فکر کردین قصدم دخالته اما داییم خودش میخواد جدی بشه ازاونجایی که درونگرا هست ...

خودشون عاقلن، به جز شما بزرگتر هم هست، برو دنبال درس و مشقت، بابا، چیکار بقیه داری، اه، عصبانیم کردی، چند سالته 

این نیز بگذرد 
۲۶سالمه قبل تر باوجود تفاوت سنی ارتباط خوبی با داییم داشتم اما درگیر مسائل و مشکلات خودم شدم که خیلی ...

اگر متاهل هم هستی ب نظرم با مادر خودت کم کم مطرح کن سعی کن کمکشون کنی البته قبلش مطمئن شو که داییت هم راضیه ب این کمک 

اگر مجردی ب نظرم دخالت نکنی بهتره

سلام 🙃🦚
مشکلش اینه که نمیتونه سرش به زندگیش باشه بعد میاد اینجا تاپیک میزنه بعدم که با حقیقت رو به رو میشه ن ...

مشکل شما چیه؟ 

از قضاوت دیگران و بی اخلاقی کردن لذت میبری؟ 

محترمانه صحبت کردن اونقدرام سخت نیست

از زنای مطلقه ای که بعد با پسرای مجرده جوون میریزن روهم بدم میاد حس میکنم فاحشه ان 

چرا قضاوت میکنی اگر اون خانم ازشما پاک تر باشه چی؟ 

عجب جماعتی داریم ما

وای خدای من 🤦🏻‍♀️

ععزیزم  دختر خوب و نلز اینم محترمانه،، برو به زندگیت برس، کاری نکن گه احترامت از دست بره، و بگن تو چیکاره بودی، من با احترام و بی احترام گفتم، حالا بفکر زندگیت باش، افرین، عزیزم، 

این نیز بگذرد