2789
عنوان

زن داییم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 68 پست
اینم باید بدونیم ما فقط مسئول زندگی خودمون نیستیم  در برابر مشکلات اعضای خانواده هم مسئولیم و ...

ددرسته، ولی مشکل داریم تا مشکل، همه مسعول زندگی خودشونن، این نظر منه، ونظر هرکس محترمه، و هر کس نظری داره، بدرود

این نیز بگذرد 
واقعا پشیمون شدم از گفتن این حرفا هم خوب شد متوجه شدم همه آدمها ظرفیت ندارن ازشون مشورت بگیری!  ...

اگر با ایشون صمیمی هستید باهاشون هماهنگ کنید بگید که میخواید بین خانواده موضوعشون مطرح کنید وبا کمک یکی دیگه از اعضای خانواده همه رو آماده کنید 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستت اگه کمکش هم میکرد، شاید مسیر دوستش عوض نمیشد، همه خودشون مسیر زندگیشونو عوض میکنن، ما هم باید ...

گاهی به قیمت از دست دادن جون انسان تموم میشه

چون اون فرد بخاطر مصرف بیش از حد مواد اوردوز میکنه

ماانسانها در مقابل همدیگه مسئولیم واین به معنی کنکاش تو زندگی بقیه نیس

گاهی به قیمت از دست دادن جون انسان تموم میشه چون اون فرد بخاطر مصرف بیش از حد مواد اوردوز میکنه ما ...

هر کس میره دنبال سرنوشتش، تا حدی میتونیم کمک کنین، از بدی های اعتیاد بگی، یا ۴تا معتادو نشون بدی، کسی تا نخاد تکون نمیده به خودش، اونم فوت کر د چون خودش خاست، بره دنبال مواد،، 

این نیز بگذرد 
مدل اینجا اینطوریه با ی چیزی مخالف باشن حمله میکنن ✊️😂😑 البته بعضیاشون 

حالا جالبیش اینه اینا فضولی کردن رو بد میدونن ولی توهین و قضاوت کردن زو بد نمیدونن😂🥴

اگر با ایشون صمیمی هستید باهاشون هماهنگ کنید بگید که میخواید بین خانواده موضوعشون مطرح کنید وبا کمک ...

صمیمیت ما در گذشته بود الان مثل سابق نیستیم ولی هردو احترام قائلیم برای همدیگه

هعی کدوم بزرگتر کلا خونواده مادریم بی خیال هستن

من چندماه از افسردگی رنج میبردم ماه ها تو اتاق حبس کرده بودم الان برای مشاور تعریف میکنم از اون موقع تعجب میکنه چطور بدون تراپیست دووم اوردم و خوب شدم ولی مامانم یکبار بهم نگفت چته مشکلت چیه در این حد بی تفاوتن ینی😊