2777
2789
عنوان

تاخیر در موعد

67 بازدید | 3 پست

(۳۰ شهریور پریود شدم ۶مهر تموم شد ۱۱مهر یه رابطه بدون جلوگیری داشتیم ) 

اولش اینا رو گفتم تا یه ماجرای رو تعریف کنم براتون  ۱۹ مهربود دندونم درد گرفت رفتم دکتر گفت باید عصب کشی کنی دندونت البته دوتاشون که کنار هم هستن واوضاعشون خراب زودتر باید درست کنی شوهرم همون روز گفت الان درست کن دندونت رو ولی من بخاطر رابطه ای که داشتیم استرس گرفتم به یه دکتر زنان زنگ زدم  اونم گفت دو هفته صبر کن بعد انجام بده عصب کشی دندونت بعد از شروع پری شوهرم کلی مسخره ام کرد  و گفت که تو خنگی تو از کاه کوه میسازی حالا کو تا حاملگی حالا با یبار که حامله نمیشی  واز اینا حرفا(  البته یه دختر ۴ساله دارم) از مطب دکتر با ناراحتی اومدیم بیرون .

ولی الان بعد از دو هفته موعد پری شده ولی فعلا نشدم نمی دونم چرا دوس ندارم باردار باشم .شاید اصلا بچه دوم نخوام  از طرفی هم حساب کردم اگه حامله بشم زمان زایمانم دقیقا میفته موقع اساس کشی خونمون یعنی خرداد .دعا کنید برام تا هرچی صلاح اون بشه و خدا به دلم ارامش بده

نترس باردار نیستی 30شهریور شدی یهنی باید30مهرهم بشی که تازه الانوامروز30مهره.  صبر کن عقب بنداز ...

اخه امروز اصلا علایمش رو هم ندارم .من خیلی منظم میشم یه روزم جلو عقب نشدم تاحالا بخاطر همین میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه امروز اصلا علایمش رو هم ندارم .من خیلی منظم میشم یه روزم جلو عقب نشدم تاحالا بخاطر همین میترسم

کار خدا شکر خدا اگه باردار بودی خدا وشکر کن فقط همین چون خودت خواستی و اومده مطمن باش خیره