2821
2789
عنوان

ivfتعیین جنسیت

252 بازدید | 16 پست

سلام خانوما به نظرتون ivfتعیین جنسیت برای کسایی که مشکل باروری ندارن و بچه هم دارن جواب میده یا ن؟به نظرتون به دردسرش می ارزه نتیجه ای هم داره یا ن

برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرسی🥺

من یه دختر ۴ ساله دارم خواستم برای پسر ای وی آف کنم ۱۵ م هزینه کردم چکاپ و آزمایش و ژنتیک و سونو ولی در آخر متوجه شدم ۱۲۰ملیون میشه و هر بار تخمک کشی ۳۰ م اضافه میشه چون ممکن دفعه اول هیچ جنین پسر نباشه پول آزمایشگاه جدا و اگه برات ای وی آف کنن باردار نشی وا مصیبتها دوباره هزینه باید کنی دیگه ولش کردم ۴ ماه رژیم گرمی گرفتم ۳ ماه تو اقدامم هنوز باردار نشدم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من یه دختر ۴ ساله دارم خواستم برای پسر ای وی آف کنم ۱۵ م هزینه کردم چکاپ و آزمایش و ژنتیک و سونو ولی ...

ایشالا عزیزم به زودی باردار میشی و یه داداش خوشگل واسه دخترت میاری چرا ولش کردی خب ادامه میدادی 

ایشالا عزیزم به زودی باردار میشی و یه داداش خوشگل واسه دخترت میاری چرا ولش کردی خب ادامه میدادی  ...

مرسی انشالله ...گفتم عربزم که هزینش چقد میشد در توان ما که نبود

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
انشالله خدا حاجت دلت بده

فدات شم انشالله حاجت روا باشی شماهم 

نگفتی برای کس دیگه هم میخوای🤣

نه من خواهرم دوتا پسر داره بعد خیلی دختر دوس دارن الانم که من باردار شدم و دختره بیشتر هوس کردن میخوان برن تعیین جنسیت 

الهی آمین باهم

♥️🌷

خدا هرچی بده همون خوبه انشالله خدا بهش دختر خوشکل ناز بده 

مرسی فدات به نظرت ای وی اف جواب میده یا ن ارزششو دارن برن دنبالش