2777
2789
عنوان

نامزدم‌میگه

332 بازدید | 14 پست

صیغه محرمیت بخونیم تا قبل از عقد

خوانواده ام ناراضی ان

چون میگن اون‌موقع دیگه رسمی زنشی

بنظرتون چیکار‌کنم

میشه اگه امضا منو دیدی برا بچه دار شدنم دعا کنی🥲

به حرف خانواده‌ات گوش بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

صیغه نه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صیغه واسه چی

مگه تماس دارین باهم؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خب چه عیبی داره رسمی زنش باشی مگه نمیخوای رسمی زنش بشی 😐 صیغه بخونین بنظرم 

۴ ماه دیگه عقدمونه

میگه محرم باشیم‌تا قبل عقد

خانواده میگن نه

خب محرم باشین درست تره دیگه اصلا درستش اینه محرم باشین دلیل مخالفت خانوادتو نمیفهمم احمقانس بنظرم نخ ...

خب میگن اونجوری شرعی زنشی شاید انتظاراتی داشته باشه

2790
2778
2791
2779
2792