2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دختربودتومدرسع ما یکی ازپره های بینیش پایین بود یکی بالااصلامشکلی نداشت دبیرستانی هم بود..

خداوندانی نی منوشفابده همه مشکلاتشوحل کن الهی امین یارب

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
یه دخترهم تو مدرسمون یه دست نداشت دستش مصنوعی بود  اونم خیلی روحیه داشت الانم ازدواج کرده

طرف مقابلش پس درکش بالا بوده که قبولش کرده من چند تا مشکل داخل بدنم دارم

دستام مشکل دارن چند بار هم عمل کردم کلا بی اعتماد بنفسم

بابا این چیزا اصلا ملاک نیست یه پسره هم تاپیک میزنه میگه دندون پزشکی میخونم قطر سرم بزرگه خجالت میکشم برم دانشگاه از این حرفا مهم موفقیته و موقعیت اجتماعیه اون پسره میخواست انصراف بده 😑

طرف مقابلش پس درکش بالا بوده که قبولش کرده من چند تا مشکل داخل بدنم دارم

بعد اصلا مشکل تو در برابر دوست من که پاش کوتاه بلنده چیزی نیست حدود ۱۵سانت پاش کوتاه تره بعد از کجم هست ولی صورتش زیبا هست دوست پسر داره حسابدارم هست تو بالاشهر 

واقعا تو روحیه آدم تاثیر میزاره

من خیلی ادم دیدم باشرایطشون کنار اومدن موفقن ازدواج کردن ولی فک نکنم مشکلات زیاد جدی باشه که بخوای خودتو اذیت کنی فک کنم خیلی حساس شدی 

بعد اصلا مشکل تو در برابر دوست من که پاش کوتاه بلنده چیزی نیست حدود ۱۵سانت پاش کوتاه تره بعد از کجم ...

اخه تنها دستم نیس ک ی سری مشکلات دیگه ای هم دارم متاسفانه