2821
2789
عنوان

روش جلوگیری

152 بازدید | 13 پست

من به هیچ عنوان نمیخام تا ۳  ۴ سال آینده باردار شم به دلایلی از طرفی به شوهرم اطمینان کامل ندارم در این مورد 

کاندومم یبار میذاره یبار نمیذاره حالا بنظرتون من چیکار کنم قرص خوردن ضرر داره حداقل برا دو سال؟ 

دستگاه چجوریه ؟؟برا کسی که بچه نداره میذارن ؟درآینده برا بارداری اشکال ایجاد نمیشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگر واقعا اصلا بچه نمیخوای پس بهتره قرص بخوری به کاندون اعتباری نیست یا برو دستگاه بزار عوارضرقرصم نداره درهرصورت عوارض هست اما بهتر از اینه باردار بشی سقط کنی یا بچت تو بدشرایطی بزرگ بشه و فلان 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببین  بی عوارض ترین روش جلو گیری فقط طبیعی  هستش میتونی پول بدی به یه دکتر برات زیر میزی دستگاه بزاره

من موقعی که نمیخواستم بچه دار بشم رفتم دکتر بهم گفت اگه خود زن مشگل نداشته باشه قرص خوردن هیچ مشگلی براش به وجود نمیاره 

عزیزم اگر واقعا اصلا بچه نمیخوای پس بهتره قرص بخوری به کاندون اعتباری نیست یا برو دستگاه بزار عوارضر ...

قرص چجوریه؟؟ فرضا اگه هرشب رابطه داشتی بعدش باید بخوری؟

ببین  بی عوارض ترین روش جلو گیری فقط طبیعی  هستش میتونی پول بدی به یه دکتر برات زیر میزی د ...

طبیعی میگم به شوهرم اطمینان ندارم ممکنه کاری که خودش دلش میخاد بکنه دستگاه میترسم میگن موقع پریودی دردو بیشتر میکنه 

طبیعی میگم به شوهرم اطمینان ندارم ممکنه کاری که خودش دلش میخاد بکنه دستگاه میترسم میگن موقع پریودی د ...

خب ببین ما الان ارثی داریم اگه دوسال قرص بخوریم دیگه بچه ار نمیشیم الان مامانم خاله هام دختر خاله قرص خوردن الان در بدر  دنبال اینن که بچه دار بشن خب نمیشن عروس خاله  ام هی قرص خورد الان ۷ سال عروسی کرده بچه داره نشده  این از قرص 

ولی میتونی اپول بزنی خود ت آزاد بخری یا شوهرت آمپول بزنه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز