2777
2789
عنوان

مهمونی با بچه کوچیک

752 بازدید | 45 پست

جمعه شب خانواده شوهرم میان خونم با جاریم اینا ی بچه کوچیک زیر ی ماه دارم کمکم ندارم  بچمم همیشه چسبیده ب سینم ولم نمیکنه نمیدونم چیکار کنم تو مهمونیم فک نکنم بتونم پذیرایی کنم چون شبا بیداره نوزادم و فقط باید زیر سینم باشه 

غذا از بیرون بگیرید 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارگرزنگ بزن از شرکت بیاد کمکت غذابزاره و...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید

شیر خشک کمکی بهش بده منم بچه اولم کلا بهم چسبیده بود این یکی شیر خشک کمکی میدم ب کارامم میرسم، البته شیرم کمه 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
بیشتر ببینید
خودشون خودشونو دعوت کردن

چه احمقن

ولی حداقل به جاریت بگو بیاد کمکت که بفهمه کارش اشتباه بوده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
میتونی بگی شوهرت از بیرون غذا بخره ؟ خودشون حتما میدونن شرایطت مساعد نیس نمیزارن کار کنی خودشون کمکت ...

ن از بیرون نمیکیره بعد خدایی خیلی میشه ی پرس جوجه 250 برا ده نفر میشه با مخلفاتش 3 ت تازه بدون میوه و اینا

جاری من زایمان کرد ماه قبل 

ما رفتیم خودمون غذا درست کردیم خوردیم ظرفارو هم شستیم دستمال کشیدیم و برگشتیم 

زنی کع زایمان کرده که وقت پذیرایی کردنش نیست نری هی بشین پاشو کنی ناقص کنی خودتو ها