2777
2789
عنوان

درمان بیماری پارکینسون....

15591 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم اون عزیزایی ک خودشون یا اطرافیانشون بیماری پارکینسون دارن این تاپیک براشون مفیده انشاالله...اول اینک کاربری قبلیم پریده هرچند زیادم فعال نبودم🫠

🍁🍁پدرِمنم این بیماری رو دارن متاسفانه و هیچجوره با دارو درمانی کنترل نشد بیماریشون و حالشون زیاد خوب نبود...

⬅️ولی با یک سری درمان های گیاهی خیلی رو به بهبود رفتن و دلم میخواد این خوشحالیم و اطلاعاتم رو باهاتون سهیم بشم

اول بگم که داروهای طب اسلامی علارغم تبلیغاته سوئی که در موردشون میشه واقعا برای بابام موثر بودن؛پس لطفا لطفا جبهه گیری نکنین اگه موافق طب گیاهی نیستین...

⏮️منشا بیماری پارکینسون توی طب از سردی و عدم تعادله روحیه یعنی زیاد مصرف کردن غذاهای سرد و تر که متاسفانه قوتِ غالبه مواد غذایی مصرفی ماست و افسردگی داشتن و اضطراب و نگرانی این بیماری رو تشدید میکنه....

⏪️داروهای موثر در درمان این بیماری توی طب اسلامی ایناست👇👇

۱.داروی تقویت عقل

۲.داروی حضرت محمد

۳.داروی سودابر

۴.داروی جامع مرزنجوش( هم دمنوش و هم قطره)

۵.روغن بنفشه کنجدی

۶.داروی تقویت عصب

۷.مصرف کدو و سویق کدو( کدو تنبل بهتره)

۸.دارچین برای دمنوش و روغن دارچین برای ماساژ

۹.دمنوش های اسطوخدوس و سنبل الطیب و پرسیاوشان و بادرنجبویه و بهارنارنج و بابونه برای غلبه افسردگی مفید هستن

۱۰.شربت زعفران و گلاب و عسل هر عصر برای تقویت روحیه و غلبه افسردگی و افزایش دوپامین موثر هستن

۱۱.مسافرت و گردش و تفریح و عدم تنش و بحث برای این بیماران الزامیه...

💥💥💥💥در مورد مصرف داروها اگه نیاز به توضیح و یا سوالی هست بفرمایید تا جایی که اطلاع دارم جواب میدم😇😊

لطفا برای سلامتی همه ی این بیمارای عزیزم یه صلوات بفرستین🩵💜🩵

🪻🪻🪻بخور حضرت مریم و دود اسفندم براشون خیلی خوبه...

🏵🏵🏵کُندر اصل اگه در دسترس دارین یک روز درمیان اندازه یک نخود برای تقویت حافظه و عقل هم خیلی خوبه

همه ی داروهایی هم که نوشتم میتونید غیرحضوری و اینترنتی تهیه کنید و یا اگه در توانتون بود بعضاً میتونید توی خونه درست کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم میتونی کمکم کنی یه بنده خدایی لرزش شدید دست داره.چطوری میتونم کمکش کنم؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
سلاملطفا منو راهنمایی کنید مادرم پارکینسون دارن 😭

ناراحت نباش عزیزم بسپارش بخدا...

فقط بهش روحیه بدین و پیش متخصص با تجربه ببریدش و با داروهای گیاهی بیشتر تقویتشون کنید وبدونید که بیماری های مغزی رابطه مستقیمی با شرایط روحی فرد دارن و هرچی روحیه بهتر باشه حال اون بیمار هم بهتره 

سلامداروی تقویت عقل و حضرت محمد و سودابر و اینا چیه؟میشه ترکیباتشون را کامل بفرمایید.ممنون

سلام عزیزم داروهای گیاهی طب اسلامی هستن و من دستوراتشون نمیدونم

سلام برادر یا خواهر گلممادرم پارکینسون شدید داره توروخدا اگه میشه راهنماییمون کن تورو خدا

سلام شبتون بخیر

بیماری پارکینسون رابطه مستقیمی با روحیات فرد داره...

اگه بتونید شرایط روحی نرمالی برای مریضتون ایجاد کنید کمک بزرگی به کنترل بیماریش کردین...

محیط دور از تنش و استرس و استفاده از عطر زعفران خیلی مفیده

غذاهاشونم کنترل کنید و تو سبد غذاییشون گوشت بلدرچین و کبک و شتر و گوسفند قرار بدین.

هلیم...سوپ جو و مرغ خونگی...غذاهای بخارپز و آبپز براشون خیلی خوبه....

و اینکه اگ حرکت براشون مشکله خب مسلما به کاردرمان و توانبخشی هم نیاز دارن...

ان شاالله حضرت زهرا شفاشون بدن

ببخشید پدر شما نوع شدید پارکینسون رو داره ؟برادر من توسن جوانی بهش دچار شده نوع شدیده هرچی دارو میخو ...

پدرم متاسفانه بعداز دوسال تشخیص اشتباه، یه پزشکی تشخیص psp دادن که خب نمیخوام صحبت کنم درموردش....

پارکینسون تو سن جوانی خیلی کمه و احتمالا برادرتون این بیماری رو وراثتی و مادرزادی دارن و یا اینکه خیلی تحت تنش و استرس شدید بودن...چون این بیماری یجور تحلیل و ناتوانی نورون های عصبی حرکتیه مغزه ک در اثر کهولت سن و وراثت اتفاق میوفته بیشتر...روان درمانی هم انجام دادن؟ 

سلام عزیزم میتونی کمکم کنی یه بنده خدایی لرزش شدید دست داره.چطوری میتونم کمکش کنم؟

سلام عزیزم شاید ایشون مشکل رعشه و ضعف اعصاب دارن...

اول ک باید پیش متخصص ویزیت بشن

ولی در مجموع دمنوش های ارامشبخش مثل بادرنجبویه و بابونه و به و سیب ترکیبی خیلی خوبه...بوییدن عطر زعفرون هم کمک کنندست

مصرف مرغ و لبنیات و برنج رو محدود کنن هم بهشون کمک میکنه ولی مهم اینع ک ایشون چندسالشونه و علت زمینه ای لرزش دستشون چیه

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید مادر من هم یه ساله که دکترا تشخیص دادن پارکینسون داره

علائمی مثل لرزش دست و بدن به هیچ عنوان نداره فقط بی حاله همیشه و پاهاش خیلی درد میکنه و اصلا مثل قبل نمیتونه سریع راه بره و حرکاتش خیلی کند شده و راه رفتنش هم یواش شده خیلی گرمش میشه و صورتش عرق میکنه ، معمولا هم صورتش بی حاله و دور از جونش کسایی که نمیدونن فکر میکنن سکته کرده که اینجوری شده ، وقتایی که حالش بده بدن درد داره ، کمرش و پاهاش خیلی درد میکنه