2821
2789
عنوان

بی بی چک

298 بازدید | 11 پست

سلام امروز صبح الکی بی بی زد  همون اولش ی خط خیلی خیلی کم‌رنگ افتاد حالا هم بعد چندساعت یکم تو عکس معلوم

چندماه پریود نشدم یعنی ممکنه درست باشه؟ آخه اصلا پریود نشدم صبح رفتم آزمایش ولی طاقت نیاوردم تا فردا عصر  که جوابش میاد کسی بوده اینجور باشه بی بی چکش  باردار بوده  باشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنبلی تخمدان نداری؟ چون میگی چند ماهه پریود نشدی، رفتی دکتر؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
ذخیره م پایین ولی دارم درمان انجام میدم

پس ایشالا که خیره عزیزم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
ممنون عزیزم ❤️

چبشد گلم جواب آزمایش

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
امروز عصر  جوابش  میده ولی صبح دوباره‌  بی بی  چک زدم منفی  احتمالا کلا نر ...

مارک روژان و اطلس هوم خوبه  اینای دیگه هاله الکی دارن 

حالا جوابو بگیر برات صلوات فرستادم  ان شاالله خدا دلتو شاد کنه مثبت باشه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز