2777
2789
عنوان

شوهر بیشورم

545 بازدید | 24 پست

من دیروز رفتم خونه نه نه شوهرم شوهرم جلو داداشاش و باباش منو از خونه باباش بیرون کرد منم رفتم بچه هامو برداشتم واومدم خونه باهاش حرف نمیزنم چه طور تلافی کنم خوردم کردکثافت

چرا انداختت بیرون

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

علت؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون باهاش تو خونه دعوا کرده بودم بچه هارو ورداشته بود رفته بود نمی‌آورد خونه بچه هارو 

به خاطر بچه ها مجبور شدی بری خون مادرشوهرت که بیاریشون؟؟

مردا خیلی کینه ایین خدا نکنه خودشون کاری بکنن ما خانوما یادمون نمیمونه و تلافی نمیکنیم ما دعوا بکنیم یادشون میمونه و تلافی میکنن

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
به خاطر بچه ها مجبور شدی بری خون مادرشوهرت که بیاریشون؟؟ مردا خیلی کینه ایین خدا نکنه خودشون کاری ب ...

اره به خاطر بچه هام رفتم ۴تا بچه دارم قهر کردنی بچه هارو هم ور میداره ومیره

یه کم جلو خانوادش جو گیر میشه که خودشو ثابت کنه ولی تنها بودنی گوه هم میخوره که برای من فایده نداره ...

مهم جلوی خانواده و دوستانه که بی احترامی به همسر نکنن 

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین