2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوابم میاااااد دیگه😂😭😭وگرنه دلم که...:)

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻
پسرم از مدرسه شپش آورد موهای نازنینم شپشی شد خودش خوب شد من بدبخت درگیرم هنوز همه ی راه ها رم رفتم و ...

سرت رو با شامپو صابون شامپو بشور هردفعه حموم رفتی باهمین ترتیب خود به خودتمیز میشه

خیلییییی تو از چی دلت پره ؟؟؟

من از خودم دلم پرع ک چرا ب بقیع بیش از حد خوبی کردم چرا اعتماد کردم بی اعتمادی دیدم چرا؟؟؟ 

شکست وجود ندارع، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!😄❤️‍🩹
پسرم از مدرسه شپش آورد موهای نازنینم شپشی شد خودش خوب شد من بدبخت درگیرم هنوز همه ی راه ها رم رفتم و ...

شامپو بگیر بزن بعد ی حشرع کش بگیر کلا خونع پخش کن تا همع شون از بین برع 

خودتم تند تند برو حموم و ی پودری هس اسمشونو نمیدونم ولی خیلی خبع بچ خاهرمم گرفتع بود خاهررمم زد بهش دیگ تقریبا ی سالع ت سرش عیچی نیس هرماه ب سر خودش دخترش میزنع 

شکست وجود ندارع، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!😄❤️‍🩹